led farlar ile selektör süper duruyor
dün test ettim farları başarılı
adamın gozunu cok alıyor
adamın gozunu cok alıyor
led farlar ile selektör süper duruyor
adamın gozunu cok alıyor
Mt07 ktm duke ve bunun arasında gidip geliyorum fiyatta bir indirim söz konusu mu acaba ?
öncelikle merhaba aranıza birkaç ay önce katıldım şimdi yazabildim. Motorla ilgili lastik değişimi yapmayı düşünüyorum michelin takıcam aynı kalite de başka bir öneri varsa alabilirim.
Arkadaşiar sanki bu motor piyasada çok tutulmadı gibi geliyor bana fakat dışardan cok beğendiğim bi motosiklet. Bikaç sorum olacak sizlere..Hem şehirici kullanılacak pratiklikte,hem de uzun yolda da konforlu az yakan motor arayışindayim desem;
Şehiriçi kullanım için ağır,hantal ve yorucu mu olur, kullanımı pratik mi..
Sele ile gidon arası mesafe uzak mı, mesela cbf 150 tam boyuma göre, inazumaya binince gidonu uzakta gibi ergonomik olarak rahatsız ediyor ayaklarım yere değse de.
6.viteste 3-4 bin devirlerde hızı nedir.(uzun yol sebebiyle)
Gereksiz bilgi:
Motoru kontak açık halde unutursanız(motor çalışmıyor, far ve gösterge açık), 5 saat sonra akü marş basamayacak hale geliyormuşr:
Far hala açık olunca sevindim, bir umut marşa bastım ama çalışmadı. Arkadaşın motordan takviyeyle çalıştırdık.
2016 model Cb500f, "super MF" marka, "FTZ10S" model akü kullandığını öğrenmiş olduk.
9.1Ah, 130CCA değerleri.
Arkadaşlar;
2014 sonu 2015 çıkışlı Cb500 F modeli kullanıyorum. Motosikleti 0 km. aldım. Motosikletimin kilometresi 55.500 km. Aktif bir sürücüyümdür. Yaz kış demeden motosikletimi kullanırım. (Çok soğuk ve yağışlı havalar hariç)
Kullanmış olduğum motosikletim şuana kadar herhangi bir arıza vermemiştir. Bu zamana kadar 6.000 km. de yağ ve yağ filtresini değiştirdim. 24.000 ve 49.00 km. de zincir ve 30.000 ve 49.000 km.' de fren balatalarını değiştirdim.
Bir sonraki bakımda lastiklerimi değiştirdim. Üzerinde ki orijinal lastikleri 36.000 km. kullandım.
Agresif kullanmamak şartıyla bir depo benzin ile 400 km. yol yaptım. Bunu da sosyal medya da facebook üzerinden fotoğraflarını paylaştım. Fakat biraz hızlı sürdünüz mü 300-320 km. ye kadar düşebiliyor.
Motosikletimi ekstra olarak yan korumu demirleri, ön cam, ışıklı elcik, sis farları ön çamurluk, gidon yükseltme, ayna uzatma ve arka çanta yaptırdım. Motosikletin kullanımı oldukça rahattır. Çoğu arkadaşlarım motosikletimi sürdükten sonra sanki GS sürmüş gibi oldum diyor.
Bu motosikleti her türlü amaç için kullanıyorum. İşe gidip gelirken, markete pazara giderken gezilere giderken kısacası aklınıza gelen hemen hemen her şey için kullanıyorum.
Hızla işim yok ama merak edenler için yazayım bu motorların son sürati 188 km. (1) km. dahi üstüne çıkamazsanız. Oğlumda R25 var. Bir keresinde yol ve trafiğin uygun olduğu yerde azıcık yarıştık ve Uzun mesafede beni geçti.
Şunu da belirtmek isterim; güç ve performans bakımından naked tarzı MT 07 tabi ki kullanmış olduğum motordan üstündür. Kullanma fırsatım oldu ve gücü gerçekten müthiş. Fakat hoşuma gitmediği yönleri de oldu.
Şimdilik aklıma bunlar geliyor. Cb550 f kullanıcıları arasında sanırım en uzun km. benimkidir....
Tekeriniz düz bassın Sevgiyle kalın.....
Not: Gidon uzatma, orta sehpa ve ayna uzatma apartlarını isteyen olursa piyasa değerinden oldukça ucuz tedarik edebilirim. Ben kendim kullanıyorum isteyen olursa whatsapp üzerinden de gönderebilirim.