200 km uzun yol değil. Arada en fazla 200 km mesafeye gitmek için çıplak motorun şehiriçindeki kullanım kolaylığından ve hafifliğinden vazgeçmek yanlış olur.
aslında ilk olarak cüssemden dolayı (1.95 boy 95 kilo) enduro tarzı bir motor alma niyetindeydim sonra kullanım önceliğimin %80 ş.içi %20 ise hafta sonu gezileri olduğunu düşündüm ve naked motorların bana daha uygun olduğuna karar verdim. tek sorun hafta sonları ( ankara - bolu arası 200 km, ankara - akşehir arası 270 km ) artçılı gezi sırasında fazladan rüzgar yemek ama oda motorun şanındandır diyeceğiz artık. honda hem vergi avantajı, hem yakıt ekonomisi ve ABS olması hem de nc serilerine göre daha iyi gaz tepkisi sebebi ile benim kriterlerimi karşılıyor. tek sıkıntısı fiyatı. arada mt-07 de düşünmüyor değilim cüsse olarak ikiside yakın motorlar ama hızlanma ve son sürat merakım yok yaş 34 o yüzden vergi , yakıt avantajı ve artçı konforu hondayı daha alınası yapıyor.
bu arada 2014 de yenilenen bir motor için kullanıcı sayfası biraz fakir kalmış ya motor çok satılmamış ya da alanlar kullanmaktan foruma yorum yazamamış
Son düzenleme: