tebrik ederim sizi. muhteşem bir çalışma.
Bu forumda gördüğüm en güzel en faydalı işlerden biri. Elinize sağlık![]()
Teşekkürler arkadaşlartebrik ederim sizi. muhteşem bir çalışma.
Motorları koyacak kapalı alan mevcut olduğu için, amacımız; dönüş alanı etkilemeyen ve yapı görselliği ortak alanı kirletmeyecek tek motorun sığacağı, maksimum boyutlarda bir garaj yapmaktı.Güzel olmuş. Merak ettim yapmışken neden hem grom hemde Z900'ün sığacağı geniş bir garaj yapmadınız? İkisi aynı anda sığmaz gibi.
Teşekkür ederim, yardım gerekirse fikir alış-verişi yaparız.Çok güzel olmuş. Aklımdaki benzer fikirlere ışık oldu resmen. Ellerinize sağlık.
Teşekkür ederimYaptığınız işe hayran kaldım çok güzel bir çalışma olmuş
babam bana bu kadar bakmadı
TeşekkürlerCok güzel gorunuyor. Ellerinize saglik.
Hortlatalımda daha çok insana ulaşsın mükkemmel bir çalışma.
Teşekkür ederimHortlatalımda daha çok insana ulaşsın mükkemmel bir çalışma.
Teşekkür ederimİyi ki hortlattın sayende görmüş oldum walla.
Yapan arkadaşın da eline sağlık. Benim garajın sadece önü açık ama o bile tozu, kedisi derken mide kaldırıyor. Böyle bir şey yapmak istedim ama bin türlü ses çıkıyor.
Teşekkür ederimCok guzel bir çalışma tebrikler
Garaj için ilk amacımız kimsenin göz zevkini taciz etmeyen mini bir yapı oluşturmaktı ki sizin ve diğer arkadaşların yorumları bize mutluluk verdi.Genelde uber zevksiz olur bizim motorcular boyle seyler yaparken, bu tarz bir sey yapacaklari varsa baraka hurdasindan bozma saka gibi bir seyle gelip nasil olmus falan derler.
Bu Turk motorcusu cizgisinin cok ustunde kalitede bir calisma olmus. Eline emegine saglik.
Teşekkür ederimVay be baya etkilendim elinize sağlık. :rendeer:
Teşekkür ederim.Merhaba güneş enerjili baataryalar koyarak aydınlanmayı çözebilirsin ayrıca kapıya basit bir devre koyarak kapısı açıldığında kenti uyandıracak bir ses sistemi ekleyebilirsin hepsi faydalı olur
şık güzel bir çalışma olmuş güzle günlerde kullanın
Başlıkta belirtiğim gibi amaç mini bir garaj idi.Aslında biraz daha büyük olabilseydi ufak tefek takılırdı içinde motora bakım felan yapardin
Teşekkür ederimBen şantiyeciyim. Aha dedim kesin benlik bir öneri çıkar dedim çıkmadı. Bravo dört dörtlük yapmışsınız.
Sadeliği bozmamak adına logodan vazgeçip, elimdeki logoları garaj ve kapı içine yapıştırdımgarajın son halinin fotoğrafını atar mısınız?
kawasaki logolu yapacağınızı söylemiştiniz merak ettim