boyutlarda ufak tefek farklılıklar var motor aynı galiba malzeme kaliteside aynı olur büyük ihtimal curiserde rastlanan arızalar giderilmiştir diye tahmin ediyorum birde araların şöyle bi fark gördüm Cruiser 250 çift silindir Blackster 250 ise V-Twin Silindir v twin silindir hakkında iyi bir bilgiye sahip olan arkadaşları görelim...
Enjektör temizleyicilerden denerdim. Buji sahte olmasın!
Ya arkadaş motoru ~5k da aldım 20k olmasına birkaç kilometre kaldı. Motorun çalışmasında hiçbir sorun yoktu ama dur bir bujileri değiştireyim dedim. Bujileri değiştirdim şimdi motor ışıklarda durduktan sonraki birkaç saniye içinde stop ediyor. Öncedende vardı böyle bir sorun ama soğukken dengesiz sekerken stop ediyordu motor, birazcık ısındı mı devam ediyordum. Şimdi her türlü boğulup stop ediyor.
Buji değişimi öncesi ve sonrası hakkındaki bu durum için yorumu olan var mı?
satın aldığınız buji motorunuz ile tam uyumlu mu acaba?
Carbon clean diye bir amerikan ürünü var, ben aldım ama henüz denemedim, kargo dahil 19 tl olması lazım, az miktarda depoya dökmek gerekiyor, arabalar için carbon clean cihazlarını üreten firmanın ürünü...
Bujinin marka ve modelini forumda yazmıştık, ybr ile aynı olması lazımdı, sahte aliexpress ürünü ngk çok var.
Ben daha önce pis benzini Bursa taraflarında almıştım, sonra uyduruk bir marka enjektör temizleyiciyi fondüp yaptırmıştımolumsuzluklardan kurtulmuştum, eski ve yeni bujilerin fotoları ve aralarındaki farklar desem? Ben dediğim bujileri taktım, sorunsuz
Subap ayarını yaptırmayı hiç düşündün mü? Egzozların delik mi? Onlar da olumsuz yanmaya, patlamaya neden oluyor
arkadaşlar sol sinyal kırıldı bulamadım bi türlü, yedek parcacılarda mct 250 da uymadı