RKS RKS Cruiser 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer

Maceraya davet...

Cruiser 250’nin V-tip motoru ile yolları fethedin. Yollara hükmeden duruşu, dinamik yol tutuşunu ve güçlü performansını hissedin.

Sıradışı fonksiyonelliği, üstün gücü ve lüks motosikletlere has konforu biraraya getiren Cruiser 250 ile yola çıktığınızda her an mükemmelliği hissedeceksiniz.

RKS Cruiser 250 Modeli hakkında ayrıntılı bilgi için www.rksmotor.com.tr websitesini ziyaret ediniz.

Yetkili Satıcılar ve Fiyat Bilgisi için Tıklayın

Son düzenleme:
bu motor alınır mı yoksa uzak mı durulur ?
kullanan bılen varsa yazabılır mı acaba ..?
saygılar

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
ön arka disk fren artı olarak enjeksiyonlu ,bence güzel görünüyor

Gv 250'ye bir alternatif :) Artıları: Çift silindir,öncam ve diğer aksesuarlar,arka disk(gerçi kampananın da bir dezavantajı olmaz ıslanınca arada bir çiyaklar okadar), Ön-arka tekerler 16 inç( Gv 'nin ön 15) En büyük artısı 7 bin fiyat,GV sıfır 9 bin olmuş durumda.

Hava sağutmalı Ve 20 hp Oluşu bence Eksi Hani şöyle 23,25hp olsaydı kulağa daha dolgun gelirdi ve Tabiki hava sağutma kötü değil Gv de hava sağutmalı ama Su soğutma deyince İnsanın kulağına bile hoş geliyor

Hava sağutmalı Ve 20 hp Oluşu bence Eksi Hani şöyle 23,25hp olsaydı kulağa daha dolgun gelirdi ve Tabiki hava sağutma kötü değil Gv de hava sağutmalı ama Su soğutma deyince İnsanın kulağına bile hoş geliyor

bu motorda hp aramak zaten pek akıl karı değil bu tarz motorlarda tork önemlidir hemde 250 cc yani 20 bg idealdir bence

mağzada inceleme fırsatı buldum ebat olarak gerçekten çok iyi ses ise ilgi çekmeye yetecek kadar var ki güzel bir egzozla oda çözülür işçilik ise baktığım kadarıyla fena değil verilen paraya değicek cinsten

malesef binip deneme şansım olmadı bu yüzden gidişi hakkında bir bilgim yok ama keewayin landcrusier modeliyle nerdeyse aynı tahminimce benzer sürüş karakteristikleri içeriyordur :)

Bende bu tip motorları seviyorum.GV 250,ye göre fiyatı biraz daha uygun. Ancak kendi sayfasında verilen ilk bilgilerle şu andaki bilgileri birbirini tutmuyor.
( http://www.rksmotor.com.tr/products.php?group=motorcycle&id=3 ) şu anki güç bilgileri KW değerinden mi acaba ! bir de tüketim değeri yazmışlar (100 km 2,4 lt) sanki YBR ve CBF 150 nin tüketim değerlerini yazmışlar onlar bile biraz spor kullanınca daha fazla yakıyorlar.bilgilerin net ve açık olmadığını düşünüyorum bu yüzden motor hakkında sağlıklı karar veremiyorum.
Bana göre bir motor da güç ve hız her zaman önem taşır.

RKS 250 cruiser alıpta yorum yapan hiç bir kimseye rastlayamadım.
Kullanan varsa biraz yorum yapabilir mi?

Gv 250'ye bir alternatif :) Artıları: Çift silindir,öncam ve diğer aksesuarlar,arka disk(gerçi kampananın da bir dezavantajı olmaz ıslanınca arada bir çiyaklar okadar), Ön-arka tekerler 16 inç( Gv 'nin ön 15) En büyük artısı 7 bin fiyat,GV sıfır 9 bin olmuş durumda.

Yanlışınız var GV nin ön teker 16, arka 15 ayrıca Gv nin alternatifi olamaz, keeway,mondial, kanuni tiger olabilir.GV kullanan olarak siz bari yapmayın.

250 v-twin motor 17,5 bg.. Ben anlamıyorum nasıl beceriyorlar bg düşük üretmeyi.. normalte nereden baksan en az 22-24 bg falan olması lazım değilmi.. Ama tipi falan güzel zaten şu sıralar fazla alternatif yok fiyatıda fena değil

Bu alet Keeway LandCruiser olarak sürülmüştü piyasaya birkaç sene evvel. Motor temelde virago250 ve türevleri ile aynı. Keeway tarafından ilk lanse edildiğinde kayış aktarma görünüyordu. Ancak piyasaya sürüldüğünde zincir aktarma olarak geldi. Kasa olarak da Fatboy'a benziyor. Şimdi de bu marka ile biraz eklemeley yapılıp tekrar piyasaya sunulmuş.

Satış temsilcisiyle görüşmeme istinaden;

17.5 hp, su soğutmalı, enjeksiyonlu, v-twin motor, Keeway üretimidir.

Keeway 200 lük modeli KUBA ya, 250 lik modeli de RKS ye vermiş.

200 luk olanı; KUBA Superlight 200. 13.5 hp, yağ-hava soğutmalı, karbüratörlü.

Fuarda çok baktım, kaç sefer inip bindin hatırlamıyorum ama test etmiş birilerinden yorum almak daha sağlıklı olacak.
Hyosung GV 250 kırmızı-siyah takmış durumdayım ama biraz daha zaman var.

17,5 beygire 6 bin küsür yazık yemin ediyorum.motorun ederi taş çatlasın 5.000 lira neyin kafasını yaşıyorlarsa

Motorda enjeksiyon var, parayı ona veiyorsunuz 17,5 BG'ye değil. Soğukta bastın mı çalışır, gazı bırakınca stop etmez. Motorda 2 - 3 BG'den çok daha fazlası var yani.

arkadaşlar honda shadow ile takas düşünen olursa benimle irtibata geçebilir...http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0820360/detay/

119662354 ilan numarası ile takas düşünen irtibata geçebilir. chopper olarak ilk sırada rks var sonra land crusier sonra regal öyle gidiyo saygılarımı sunuyorum sağlıcakla kalın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar