Cümleten Selamun aleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar.Ben Ürgüpten Erdem Rks cruiser 250 kullanıcısıyım. bi çok arkadaşımız bu motoru merak etmiş almak istemiş soruları olmuş. Elimden geldiğince tecrübelerimi deneyimlerimi paylaşmak isterim.
Öncelikle motor sınıfının em kalıplı ve gösterişli motoru.Her ne kadar 17 hp yüksek bi güce sahip olmasada torku gayet güzel. çekiş konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız. vibrasyon konusuna gelince düşük devirlerde cok az olan vibrasyon 6 bin 7 bin devirde kendini belli ediyor. neticede yarış motoru değil 6 bin devir bence yeterli en son hız olarak 140 gördüm daha giderdi eminim ama denemek amaçlıda olsa hıza karşıyım. lastikleri değiştirmek en iyisi virazlarda iyi değil. 120 90 16 olan lastik ölçüleri genişletmeye musait. 180 90 16 yi alacak kadar boşluk bırakılmış. frenler ön arka disk ve gayet tatmin edici. ön amartisör gayet kondisyonlu lakin alınır alınmaz arka amartisörün ayarlanması lazım. elcikler sinyal kolu kumandaları gayet şık ve kaliteli kullanılan malzeme bi japon kadar olmasada verdiğiniz paraya değiyor. eksik olarak gördüklerim devir göstergesi yok. vites sayacı yok ve benzin deposu şamandırasında kıronik bir ağarza var. hepsi böyle lamba sönmüyor ama inanın 8 lt ile dolan depoı size benzinliği unutturuyor

sesi yerinde ama ben eksozları yarım açtırdım. 4 er delik yaptırdım şuan gök gürültüsü gibi

kalitesiz gelen tek parca arka çantalar. iğrenc duruyordu söktüm. honda shadow 750 çantaları takdırdım. kornası çok kısık güzel bir korna şart onuda aldım f1 kornası olarak.arka stoplar zayıf 20 tl ye çakar lamba aldım. Sonuca gelecek olursa arkadaşlar. BU MOTOR ALINIR MI ?? bütün içtenliğimle sömylüyorum ALINIR. zerre pişman olmazsınız. olumsuzlukları illakı olacak 40 milyara honda almıyoruz neticede. üzerine 1 milyar kadar para harcarsanız hem kendizi hem motorunuzu full donanım sahibi edersiniz. Benim yaptırdıgım ekstraları saymak isterim. birde unutmadan bu motora aksesuar bulmak cok zor ben cok uğrastım o yuzden yenı alacak olanlar şanslı

ekstralar:
yan çantalar(shadow 750 orj.):200tl
arka sisi bar: 250 tl
ön koruma demiri : 250tl
sis farı ve bağlantı demiri : 100tl
lastiklere beyaz yanak: 20tl
sibop kapakları : 20tl
plakalık ve özel vidalar 30tl
stop çakar lamba: 20tl
korna 30tl
on sosis çanta 50tl
ALdığım ürünler en kaliteli olanı çıft kat krom kaplama hepsinin daha makul olanlarıda vardı ben bunları tercih ettim. şuan değişmesi gereken tek şey lastıikler onun içinde yazı bekliyorum

Bu motor hakkında bütün sorularınızı ve sorunlarınızı paylaşa bilirsiniz arkadaşlkar.
aramak isteyen olursa 0536 898 88 90 ulaşa bilirsiniz.
Saygılar.
dip not: yazım hatalarım var ise şimdiden özür dilerim.