arkadaşlar bizim motorlarda şasi ve motor numaraları nerede bulunuyor?
Tanidik motor egzozu yapan varmi yahu yada nereye yaptircagimi bilen . Ferik 200-400 arasi dedi kesin bise soyoemyor bilgisi ooan varmi iki gune yaptircam
Arkadaşlar lastik basıncını kaç yapıyorsunuz ne gibi tepkiler aldınız. Klavuzda ön 36 arka 42 yazıyor. Ben 35 40 yapıyorum genelde. Ama başka nc kullananlara sorduğumda daha düşük basınçta kullanıyorlar.
Ya çok klasik olucak amabayram sonrasi edirneden 750x aliyorum edirne den istanbula getireceğim.Rodaj için adam gibi bişey bulamadim ilk kez 0km bi motor alacağım her kafadan bi ses var kullanim kitabinda da bisey yazmiyo adam gibi kimisi de artık rodaj kalmadı diyor.
ne diyorsunuz ???
Arkadaşlar lastik basıncını kaç yapıyorsunuz ne gibi tepkiler aldınız. Klavuzda ön 36 arka 42 yazıyor. Ben 35 40 yapıyorum genelde. Ama başka nc kullananlara sorduğumda daha düşük basınçta kullanıyorlar.
Üzerinde gelen lastiklerinden zerre problem yaşamadım. Yağmur ve çamurda da kaymadan yol aldı. Kesinlikle güven verdi. Yolda bir iki defa yağmura yakalandık. Toplamda yaklaşık 100 km lik mesafeyi ıslak zeminde aldım. Bu arada hızım 60-90 km/h aralığında kaldı. Hız göstergesi doğru ölçüm yapıyor. Ne gösteriyorsa bir kaç km lik farkla doğru bilgi veriyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------
0-100 hızlanması iyi
100-140 hızlanması orta
Sele konforu orta-iyi
Artçı konforu ve güvenliği çok çok iyi
Yakıt tüketimi çok çok iyi
Yol tutuşu çok iyi
Gaz tepkisi orta
Viraj yeteneği kontralara cevabı çok çok iyi
Frenleme iyi
Amortisör konforu (güvenlikten ödün vermeden) çok iyi
Üzerinde gelen lastikler çok iyi
Söz dinlemesi çok çok iyi
Dengesi çok çok iyi
Düşük hızlarda kontrol (175 cm) orta
Vitesler iyi
Arkadaşlar sigorta fiyatları ucmuş gitmiş. Geçen sene 180 tl ye yaptığım sigorta bu sene en ucuz 630 tl olmuş şaka gibi.
Uygun fiyat aldığınız tavsiye acente var mıdır istanbul için?
Teşekkürler
Ctesi sabah ya nevşehir, yada alanya tarafına yola çıkmayı düşünüyorum. Cumartesi, bu rotalarda yola çıkacak var mı? ( Henüz nereye gideceğime karar veremedim de)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
Belki kuru zeminde, belki yazın ıslakta üstündeki lastikler idare ediyor, veya güzel görünebilir, bende benzer cümleler kuruyordum, ama 1.5 ay önce 12.000 bakımında onları atıp, " Pirelli Scorpion Trail II " ile yere sağlam bastığımı o andan itibaren hissetmeye başladım. Hani derler ya, düzgün lastik taktığınızda hissettikleriniz siyah ve beyaz kadar farklı, veya virajlarda vs resmen raylarda gidiyor kadar net yer / çizgi tutuyor.
Dolayısıyla, tamam üstündeki lastik kötü değil tabi, en azından IRC filan değil, ama bir Pirelli Scorpion Trail II, Pirelli Angel, Michelin Pilot Road 4, Pirelli MT 60 corsa da hiç değil, onları taktığınızda farkı eminim siz de siyah ve beyaz veya rayda gitmeye başlamak şeklinde tanımladığınızı fark edeceksiniz.
Birde üstündeki stock lastik panik fren yaptığınızda, veya panik kontralar yaptığınızda, virajda sizi üzebilecek lastiklerdir, yoksa normal şartlar için idare eder elbette.