250 lik motosikletler beton mikserine geçildikten sonra buna hiç şaşmadım![]()
Ben o hıza nasıl çıktıklarından ziyade,nasıl durduklarını merak ediyorum.
Kısacası duramıyorlar yani![]()
Abi o seni geçen eleman 5 bin liralık motorla 50 bin liralık motoru tokatlıyorsa h2r ile 500 km hız yapar kenan sofuoğlu hikaye olurbu arada rekoru kıracak 400 km/h rekorunu köprüde yapacakmış allah kaza bela vermesin hiçbirimize
o olayı halen anlayabilmiş değilim. e46 bmw 318 in tam gaz 110 ile tırmandığı rampayı cbr ile yarım gaz vererek 100 ile çıktım.
2000cc araba rampa çıkmaz derlerse şimdi...
1400 kg araba... Beton mixerinin ağırlığı ile bir değil şimdiYok canim kimse demez 2000cc araba rampa çıkmaz diyede senin 250 cc motorunla 2000cc arabanin agirligida bir degil simdi![]()
![]()
200 cc silindir,ust kapak, karburator ,6li baski balata, 200cc krank vs taktiktan sonra ustune yat. TamamArkadaşımda kuba cg vardı hep söylerdi ama inanmazdım.r:
okadar hızlıgideken tel jantın teli gevşeyip şambrelli lastiğie deydiği anda patlar ve 170 i kayarak drift atarak yada tank slapper yapar.
(ı love kampana brake)
Nasıl oynuyorlar bunlarla detay verecek arkadaş var mı ?
Yolda epey denk geliyor bana da bisiklet tekerli CG ler
Daha sakalı çıkmamış bebeler (motorunda egzozu çıkmamış) üstünde car car car gaz veriyor kırmızıda.
Avans veriyorum önden bunlar fırlıyor
vitesi 2 den 4 e çekiyorum elim dizimde tek elimle kafayı çeviriyorum arkadaşların yatışını izleyerek yanlarından uzayıp gidiyorum.
Geçilince zaten fazla zorlamadan hemen bırakıyorlar.
Henüz benim MT yi tokatlayan görmedim.
Zaten kalkışları vasat o küçücük arka dişliyle
kalkışta ben fırlarsam mümkün değil yetişemezler işin eğlencesi kalmaz o zaman da
Ben seviyorum eğlencelik oluyorlar..
Şu cg'leri insan gibi kullanıp,edebiyle binenlere saygım sonsuz.
Ama geçen yaz arkamda bayan artçı varken yanıma gelip egzoz patlatan,şekilden şekile giren,kendini bir halt zannedenleri bir tekmeyle bariyerlerle tanıştırmayı çok isterdim mesela.
Hobiyse adam gibi yapsınlar hobilerini. İnsanlara saygı duymayı öğrensinler,soba borusu gibi egzoz takıp insanların çoluğunu çocuğunu,hastasını rahatsız etmesinler.
Adam gibi binsinler,çevreye zarar vermesinler de kendilerine yapacakları kendilerini bağlar.
Bak yine asabım bozuldu mübarek günde![]()
Ben trafikte şehir içinde böyle sürüyor demedim. Elbette haklısınızSaygı duyulacak hiç bir yanı yok şehir içinde trafikte ki insanların hayatını riske atacak hızlara çıkan hiç bir motosikletliye saygı yok
Tabiki insanlarin bütçesine göre motora binmesine saygi duyuyorum ki gidonu bir kez tutup bir kez gücü hisseden insan birakamiyor ama herseyin bir sınırı var insan cani bu kadar ucuz olmamali
NOS da olabilir. Şahsen Adana'da parfüm şişesi gibi kutulara nitrojen basıp egzozdan mavi alev çıkarta çıkarta süren elemanları gördüm.
200 cc silindir,ust kapak, karburator ,6li baski balata, 200cc krank vs taktiktan sonra ustune yat. Tamam![]()