170 ile giderken virago 535 ile cg tarafindan ayar yemek

Ben o hıza nasıl çıktıklarından ziyade,nasıl durduklarını merak ediyorum.

Fotoğraflarını kendince yorumlarını ayrı konu dahilinde kapsamlı şekilde bekleriz artık

Hocam imzama yöremden bi şive katmasam olmazdı incesi orda ayükün nü:cherry:

Kardesim benim tabiki neden olmasin fotoğrafli konu açarım tabiki ayrıca eğer yolun kusadasina düşerse beraber de gazlariz barlar sokağında barimiz var bi cayimizi kahvemizi icmeye gelirsin artik acik ve net benim sana davetimdir konaklaman da bana ait :) :) zaten her konuma mesaj yaziyosun muhabbet etmek isterim

Geçen 3 ışıkta birlikte kalktık tabi ben zorlamadım rodajdan ötürü yine de 120 ile giderken adam önümde uzuyor ne kask var ne gözlük gözüne hiç mi bişey kaçmıyor :) sırf bu yüzden 600 cc düşünür oldum motorda kalıp var gel gör bi cg ye geçilmek utanç kaynağı olur :)

Abi o seni geçen eleman 5 bin liralık motorla 50 bin liralık motoru tokatlıyorsa h2r ile 500 km hız yapar kenan sofuoğlu hikaye olur :D bu arada rekoru kıracak 400 km/h rekorunu köprüde yapacakmış allah kaza bela vermesin hiçbirimize

Merhaba

Bana hep apacilik gibi gelirdi de. Son zamanlarda inanılmaz değişti düşüncelerim..sebebi ise cg kullanan bir arkadaş edinmem:)))

Kendisi üstelik kardeşimin nişanlısının kardeşi :) o da apacice aynasiz, apacice motorun uzerine yatip adana hatay taraflarinda hiz denemeleri yapıyor. Bana sanırım alışkanlık yaptı. Üstelik artık.... cg kullanan ve bu tarz hareketlere girenlerin kendi zevki keyfi saygı duymak lazım diye dusunuyorum artık .
Belki daha cok maddiyati olsa farklı olurdu. Yapabildiği budur belki de .

Kısacası duramıyorlar yani :D

Abi o seni geçen eleman 5 bin liralık motorla 50 bin liralık motoru tokatlıyorsa h2r ile 500 km hız yapar kenan sofuoğlu hikaye olur :D bu arada rekoru kıracak 400 km/h rekorunu köprüde yapacakmış allah kaza bela vermesin hiçbirimize

Beni gecen eleman xv535 le giderken tokatladi da ne biliyim garip ya adam bildigin koydu geçti zaten 50.000 + makinayla giderken tokatlasa çeker saga yakarim acik ve net intihar sebebi :) :)

Merhaba

Bana hep apacilik gibi gelirdi de. Son zamanlarda inanılmaz değişti düşüncelerim..sebebi ise cg kullanan bir arkadaş edinmem:)))

Kendisi üstelik kardeşimin nişanlısının kardeşi :) o da apacice aynasiz, apacice motorun uzerine yatip adana hatay taraflarinda hiz denemeleri yapıyor. Bana sanırım alışkanlık yaptı. Üstelik artık.... cg kullanan ve bu tarz hareketlere girenlerin kendi zevki keyfi saygı duymak lazım diye dusunuyorum artık .

Saygı duyulacak hiç bir yanı yok şehir içinde trafikte ki insanların hayatını riske atacak hızlara çıkan hiç bir motosikletliye saygı yok

bendede var cglere ilgi modifiyeleri egzozlari felan cok guzel hosuma gidiyor ama ekipmansiz gercekten intihar . ama bazilari hakkini veriyor ekipmanli disk frenli felan :)

Merhaba

Tabiki insanlarin bütçesine göre motora binmesine saygi duyuyorum ki gidonu bir kez tutup bir kez gücü hisseden insan birakamiyor ama herseyin bir sınırı var insan cani bu kadar ucuz olmamali

bendede var cglere ilgi modifiyeleri egzozlari felan cok guzel hosuma gidiyor ama ekipmansiz gercekten intihar . ama bazilari hakkini veriyor ekipmanli disk frenli felan :)

Allah rahmet eylesin forumdan bilginozi kardesimiz 600rr abs ile vefaat etti ki bahsettigimiz makinalar cg cg cg cg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar