Merhabalar.
Kullanıcılarına veya konuyla ilgili bilgiye sahip olanlardan mümkünse yardım rica ediyorum
Epeydir motor araştırıyorum hatta son 2-3 yıldır buraya gelip şu motor nasıl, tavsiye vs sorup durdum. Fakat ailevi sebeplerden ve işin ekonomik boyutundan kaynaklı bir türlü dindiremediğim bir motor sevdam var. En sonunda eşim razı oldu. Tabi ki işin ekonomik boyut kısmı çözülemedi

Aslında isteidğim motor Yamaha Tenere lakin, alabilmem mümkün değil. Bu yüzden Bajaj ve Benelli modellerine yöneldim.
Merak etmeyin Benelli - Bajaj karşılaştırması istemeyeceğim. Aklımı kurcalayan konu, TNT 25 ve 250 karşılaştırması. İnternette epey bilgi alabildim fakat kullanıcıdan alabileceğim yorumlar daha faydalı tabi ki.
Benim motordan beklentim şu, İstanbul içi beni trafikten kurtarsın, TEM e girince kamyonların arasında kalmayayım, ani hızlanmaları olsun. Maksimum hız, yanlaması, ön kaldırması, amuda gitmesi gibi takıntılarım yok. Zira yaş olarak artık korkar hale geldim böyle şeylerden. Önceden CBR 125 motorum vardı, o bile tatmin etmekteydi.
Bunun dışında, en büyük hayalim bir Yunanistan gezisi. TNT 25 ve 250 konusuna geri dönersek ve istediğim özelliklere göre TnT 250 için aradaki farkı ödemeye sizce gerek var mı ? Çok çok önemli mi ? Biliyorum beygiri daha fazla, ön tarafta çift disk var sanırım.
Son olarak, bu motora uzun yol için cam ve arkaya 3 tane (2 side, 1 top) çanta takabilir miyim ? Hani nasıl duracağı gibi bir estetik kaygım yok. Zira senede 3-4 kere kullanırım bu aksesuarları. Hani motorda bu çantaları takacak yer yok (böyle birşey varm ı bilmiyorum), çam takamazsın vb gibi bir durum var mı ?