bildiğim kadarıyla ehliyetler yurt dışında geçerli değil bunun için bir evrak bir lisans felan almak gerekliymiş bu sorunu çözdünüzmü?
Doğru o yüzden Ehliyetlerimizin Bulgarca Yeminli Tercümesini yaptıracağız topiğin ön sayfasında yazmıştım. Veya uluslararası ehliyet alınıcak sınırda var. En son hatırladığım kadarı ile 182.YTL di galiba... Gerçi Yeminli Noter Tercümesi olan ehliyeti Bulgar Polisi kabul ediyor. Çünkü en son gittiğimde beni dönüşte çevirdiler ehliyet ve diğer evrakları istediler Triptik, yeşil sigort vs verdim ve Türk ehliyetimi uzattım bu ehliyet Bulgaristan'da geçmez dediler yada yanında Bulgarca Yeminli Tercümesi'ni bulundur diye ikaz'da bulunduktan sonra serbest bıraktılar. Ve beni oradan Ehliyet alabileceğim konusunda uyardılar çünkü benim oturumum var orada. Şimdi gittiğimde alıcam oradan ehliyet onların ki tüm dünyada geçiyor.Ehliyet bilgilerini ön sayfaya ekledim.
abim şinci sınırda 182 ytl verdikmi hemen uluslararası ehliyet alıyormuyuz yoksa bulgarda kullanmak içinmi evrakmı veriyorlar..
hangisi güvenli yeminli tercümesimi sınırdan alınan evrakmı..:silent: :silent:
bide pasaportu yarın alıcam ne zaman kime vericem vize için özelden olur buradan olur tel olur bi yardım..
Merhaba arkadaslar,
Biz birkac gun once Karadeniz turumuzdan geri donduk. Mustafa (Musturaki) Istanbul'da cok misafirperver meyadana cikti! Ona cok tesekkur ediyorum. Biraz daha vakit oldugum zaman turumuz icin ayrintili anlatacagim.
Simdi goruyorum ki, siz Bulgaristan'a ziyaret etmek niyetindesiniz.
Ben Sofya'da bulunuyorum. Ziyaretiniz tarihleri ne?
Motorlarin dezenfekte icin para alinmiyor![]()
rahmi abiiii
ben ben..
ama o tarihlerde izmir gezisi var yaaa..
(terooorrr sattım abi seniiiii)
valla oturur aglarım...
vize için ne yapıcaz bilgi lütfen..
ne gerekiyorsa ok ben varım..
güzel yol olur valla..düşünmeniz bile yeter.ben durumu ayarlarsam geliyorum.kaçmaz yani![]()
güzel yol olur valla..düşünmeniz bile yeter.ben durumu ayarlarsam geliyorum.kaçmaz yani![]()
Arkadaslar ben pasaportumu bu aksam Rahmıye verdım vıze ıslemlerı ıcın...Hem de tanısmıs olduk kendısı ıle...Haydı hayırlısı..
Selamlar,
Arkadaslar motosikleti olamayan bir motorsikletciyim (su anda yok)
Aslen turkum ama 10 yıldır Bulgaristana gidip geliyorum .Su andada Bg de ikamet etmekteyim .Ben burada turk ehliyetimi kullanıyorum 6 aydan fazla kalmıyorsanız Tr ehliyetleri gecerli yasa gecen yıl degisti .her nekadar bazı KAT memurlari bunu bilmeselerde biraz dil biliyuor ve diretirseniz sorun yaartmıyorlar yinede konsolosluktanbilgi alabilrisiniz en yetkili guncel bilgiler onlarda 00-359-32-624020 filibe baskonsoloslugu.
ayrıca St.zagorada ikamet ediyorum yardimci olabilecegim bir konu olursa memnuniyetle olurum .
simdiden heppinize iyi yolculuklar
not:artık otelelrde ve motellerde yabancılara ayrı terlilere ayrı tarifeden uygulamada sonsa erdi.(gerci organizotor arkadas biliyordur ama sadec hatırlaak istedim )
Ha bunu hic begenmeyecekler bulgar kizlar
ahh ahh kerşke bende gelebilsem ama o kadar tecrubem ve oyle guzel bı motorum yok sl 150 1 saat sonra şişer valla.. off oofff..
neyse bmw gs alınca sizle dünyanın öteki tarafına bile gelecegim
Merhaba arkadaslar,
Biz birkac gun once Karadeniz turumuzdan geri donduk. Mustafa (Musturaki) Istanbul'da cok misafirperver meyadana cikti! Ona cok tesekkur ediyorum. Biraz daha vakit oldugum zaman turumuz icin ayrintili anlatacagim.
Ha bunu hic begenmeyecekler bulgar kizlar