600cc ve 1000 cc spor modellerin Türkiye fiyatlarını bilen varsa yazsın ben size daha ilginç bir öpülme örneği daha göstereyim.
Avrupa'da ki alım gücünü karıştıran olmuş ama bu konuyla bir ilgisi yok bunun. Avrupa ve Türkiye yaşam standardını tartışmıyoruz.
Oraya gelirsek çok ağlarsınız![]()
mt25 i kaçırmayın derim
yaza doğru 17 rahat olur
600cc ve 1000 cc spor modellerin Türkiye fiyatlarını bilen varsa yazsın ben size daha ilginç bir öpülme örneği daha göstereyim.
Avrupa'da ki alım gücünü karıştıran olmuş ama bu konuyla bir ilgisi yok bunun. Avrupa ve Türkiye yaşam standardını tartışmıyoruz.
Yamaha, kawasaki , suzuki fiyatlarına da bak.ben sürekli bakıyorum 600 rr ın fiyatlarına fransa ,almanya ,italya ,Belçika ,ispanya sitelerine çok fark yok hatta avrupa daha pahalı az da olsa ,türkiyede 600 rr 39.000 tl Euro 3.31 tl
Yamaha, kawasaki , suzuki fiyatlarına da bak.
Zaten göstermek istediğim budur.
Bu 4 Japon Avrupa'da hemen hemen aynı fiyata satılır.
Ama Türkiye'ye girince bunlara bir haller oluyor.
2-3 yüz euroluk farklar birden binlerce liraya çıkıyor.
Bunun manasını verebilen var mı?
Ben sana bisey demedim yahu!!!!:silent:Seni destekleyen bir yorum yapmıştım ama , keşke anlamaya çalıssaydın ...Ayrıca fiyat politikasının yanında yaşam standartı ile %100000000 alakası var da o konu defalarca tartışıldı zaten girmeyelim .
Ben sana bisey demedim yahu!!!!:silent: