Alacaklar elcikleri ve lastikleri mutlaka değiştirmesi lazım, +1000 lira masraf daha gerekiyor yani. bu son zamlardan sonra Yamaha ne kadar satar düşünsün biraz.
Barkın Bey Motoru tanıtırken Bide buna takacaksın Dİablo Rosso 2 yı demişti. Keşke Diablo alsaydınız. Bende CBR 250 R ye aldım benım. Felaket ötesi. Müthiş yumusak viraja dalıyorum korkusuzca. Rahatladık sonunda.bence 14500 olmasa daha iyi. yani 13500 fiyatıyla devam etmelerini ümit ederim. çünkü ben 13500 den aldım herkesin de bu uygun fiyattan sahip olmasını isterim. 14500 15 falan biraz fazla olabilir motorun hedef kitlesine. ben fiyatın düşük tutulup önce piyasaya hakim olması düşüncesindeyim. ben bayiye benzini koyup binicem dedim 400 e anlaştık. 13500+400 yani. bide michelin pilot road lastik siparişi verdim ama lastikçi acaip yoğun lastiklerim hala gelmedi. meğer her alan yeni lastik sipariş vermiş nerdeyse). bu beni sevindirdi. demekki artık motosikletin sadece "gazlayabilen!!" değil "durabilen" ve "viraj alabilen" olması gerektiği bilinci yavaş yavaş oturuyor.
Yamaha yzf r25 özellikleri
1. Si 13.500 tl (aaaa çok ucuz honda bitti)
2. Si 14.500 tl (aaaa yamaha ayıp etti, honda'dan bi farkı yok insan kandırıyorlar honda parça, işçilik, bakım daha ucuz)
Anlamıyorum honda bitti diyenler şimdi 1000 tl'lik artış olunca yamahayı bokluyor.. Motor alacanız yok gelmiş hala sayfalarca fiyat kavgası ediyorsunuz..
Arkadaşlar ülkemizin vergi politikası belli yamahaya hondaya ona buna bok atana kadar bunu bir düşünelim..
Ülkemizde piyasa bu yapacak birşey yok..
Şimdi bu motor 14.500 tl alanlara hayırlı olsun.. Artık resim video yorum açıklama yakıt verisi vs. gibi bilgiler alabilir miyiz ? LÜTFEN !
Barkın Bey Motoru tanıtırken Bide buna takacaksın Dİablo Rosso 2 yı demişti. Keşke Diablo alsaydınız. Bende CBR 250 R ye aldım benım. Felaket ötesi. Müthiş yumusak viraja dalıyorum korkusuzca. Rahatladık sonunda.
yarışçı bi arkadaşımın tavsiyesiyle rosso 2 değil mişlen pilot almaya karar verdim. söylediğine göre ross lar piste uygunmuş bizim yollarda çok çabuk eskiyomuş.bende mişlen aldım. şu anda viraj ya da frenlemelerde çok memnunum.
bizim buralarda yağmurun maşallahı var. 2 gün de 100km kullandım sonra garajda kaldı motor hala süremiyorum. ama yarından itibaren yağışlar ara vericek bende yol yapmaya devam... şimdilik yakıt olarak 3.8 3.9 falan gösteriyor. ama 7-8 bin devri geççmiyorum. 6. vites 7000 devirde 96km hıza ulaşıyor. bu arada km arttıkça düşük devirlerdeki tork belirgin şekilde artıyor.
rodajı tamamlayınca performanslı kullanmaya başlıycam. ozaman size her yönüyle daha detaylı bilgiler vermeye çalışırım.
bu arada km arttıkça düşük devirlerdeki tork belirgin şekilde artıyor.
Motor CBR250'den %30 daha güçlü. Eğer bu gücü sürekli kullanırsanız en az bu güç oranında Honda'ya göre daha fazla yakacaksınız. Neden en az diyorum, çünkü bir de işin maksimum tork devri ile bağlantılı olan kısmı var. Honda maksimum torkunu daha aşağı devirlerde verdiğinden şehirde normal kullanımda 5 - 6 bin devirde gidilse bile yeterli torku alacaksınız. Oysa Yamaha bu devirlerde çok daha aşağıda bir tork üreteceğinden, ister istemez daha devirli kullanılacaktır. Bu da yakıt tüketimini Honda'ya oranla daha da yukarı taşıyabilir. Yani Honda'ya göre %30'dan fazla bir tüketim bekleyebilirsiniz. Ortalamada 4.5 litreyi, sürekli çok basarsanız 5.5 - 6 litreyi bulur. Ne kadar güç, o kadar yakıt...
Yakıt işinde öyle mühendislik hesaplarıyla doğruya ulaşamazsınız herzaman. Teknoloji farkı var. Mt 07 nc 750 er6 n bu motorları bi inceleyin güçlerine bakın ve yakıtlarını öğrenin kullananlardan. Eminim ki şaşıracaksınız.