Yamaha Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhabalar bende r25 ailesine katıldım, kızımızı salı günü inşallah çıkartıyoruz :)

Ekstra olarak yan koruma takozları,disk takozu,yamaha spor çanta , telefon tutucu ve adını unuttuğum uzun süre yattığı zamanlar da aküyü şarj eden bir elektronik alet.

AGV K3 Serisi kaskım var uzun zamandır yatıyordu, fakat montumu değiştirmem lazım 2000-3000 TL arası mont tavsiyelerine açığım, eldiven de olabilir.

Son düzenleme:
sim millet kimse yok galıba sayfa cok sessız kalmıs.r25 fiyatının pahalılıgındanmıdır acaba

Motosikletin ilk alış fiyatı, bakım maliyetleri ve benzin fiyatları sebebiyle motosiklete binmek arabadan daha masraflı hale geldi ve tamamen yatırım aracına dönüştü. Bu motorlara bu işin tutkunu değil değil al saçtılar biniyor artık.

kimse çözemiyor sorunu

r25 2015 model 43500 kmde motorum
vitese takınca debriyaj basılıyken 2bin devire yükseliyor boşa atınca düzeliyor

çok nadir boştaykende 2bin 2.2bin devir civarında çalıştığıda oluyor kimse çözemedi gaz kelebek gövdesini söküp temizledik bujileri değiştirdik bi kaç gün yapmadı sonra yine başladı yaşayan oldumu bu sorunu

Dostlar 140 taban Viento sport ya da Mitas Sport force plus taktıran var mı ? Varsa arka lastiğin profili nasıl oluyor.
Alman rosso 2 gibi V profilli oluyor mu brezilya rosso 2 var üstünde motorun çok düz U profil gibi geliyor artık bana değiştirmeyi düşünüyorum.
Gidon eforu arttı motorun yoksa tutuştan memnunum

kimse çözemiyor sorunu

r25 2015 model 43500 kmde motorum
vitese takınca debriyaj basılıyken 2bin devire yükseliyor boşa atınca düzeliyor

çok nadir boştaykende 2bin 2.2bin devir civarında çalıştığıda oluyor kimse çözemedi gaz kelebek gövdesini söküp temizledik bujileri değiştirdik bi kaç gün yapmadı sonra yine başladı yaşayan oldumu bu sorunu

Rolanti sensörü ne baksınlar belki hava alıyor motor tam bağlanmasını için de olabilir i.

Arkadaşlar merhaba. son kasa 2022 model r25'de telefon tutucu kullanmak için ne yapmam lazım. Başka bir aparat takıp onun üzerine mi telefon tutucu almam gerekiyor. Nerden alabilirim yardımcı olabilir misiniz

Konuyu hortlatayım, 7 yıllık R25 kullanıcısıyım 2016 model R25 im vardı sattım onu 23 model aldım, ama asıl sorum şu ben hep yamalube 10w40 yarı sentetik yağ kullanıyordum lakin 2500km sonra vitesler kemikleşiyordu bunu yaşamamak adına servis 15w50 yamalube 4R performans yağı önerdi önümüz yaz sıkıntı olmaz sanırım ama kışın düşünceleriniz nedir. 5000 bakımında 10W40 a döneyim diyorum sıkıntı olur mu kalın yağ ince yağ değişimi? İyi forumlar :))

İnternette çok araştırdım,bulamadım.Mağazaları da gezdim ama hiçbirinde R25 e uygun telefon tutucu yok.Bu soruna çözüm bulabilen var mı?

mx9rqin.jpg
[/url][/IMG]

https://www.motorcyclenews.com/news/2024/october/yamaha-r3-updated/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar