Özellikle 3 Video daki sese çok benziyor. Benimkisi rölantide ses yapmıyor ama. Hasanpaşa da Gökhan Varola bıraktım. Kendisini görüştüğüm ustaların içinde en samimi ve güvenilir buldum. Zaten sürekli ağır makineleri görüyordum dükkanında. Bakalım hayırlısı ama üzdü beni Fazer
siz fazer'ı üzmezseniz o da sizi üzmez... ~10 yaşında bir motosikletin debriyaj balataları rulmanları vs nispeten yıpranık olduğundan eğer değişimi yapılmamışsa sık kontrol etmek lazım

inşallah çok masraf açmaz ama fazer da balata patlatan bir kaç kişi daha var 600riders'da. sebebi ise aşırı sert kalkışlar, yarım debriyajla sürme, debriyaj tokatlamaları vs.
aslında en içteki ve en dıştaki iki balata r6 dan farklı, içteki 5 balata r6 ile aynı balatalar. farklı olan fazer balatalarını da r6 balatasına çevirmek lazım. balata patlatan r6 duymadım henüz.
Benim de en içteki balata kırıldı, tek bi noktadan. nasıl olduğunu da söyleyeyim. 3-4 sn lik lastik yakma denemesi... içim elvermedi motorun canını yakmaya bi daha denemedim zaten (teker yapmam, hart hurt devirlendirmem, sert kalkmam, stopie yapmam, neden lastik yakayım? dedim bi an

)
ertesi gün debriyaj kapağını açtım. o zaman farkettim durumu. yenisini abd den getirtip taktım, burdaki fiyatın çook aşağısına.
Belki ileri doğru kevlar ya da aramid balata alırım, belki farklı olan iki balata plakasını r6 için olanla değiştiririm. bilemiyorum