- Motosikleti
- Aprilia Tuareg 660
- Konu Yazar
cahil özgüveni bir başka oluyor
dominarın üstünde katalizör duruyor muOH OLMUŞ. KEŞKE 3 AY MEN VERSELERMİŞ. SEZONU KAPATIRDI.
15 YILLIK MOTOR KULLANICISIYIM.
EGZOS DEĞİŞTİRME, BAĞIRTMA VS YAPMADIM.
YAPAN GERZEKLERİN HEPSİNİN MOTORLARININ BAĞLANMASI TARAFTARIYIM.
BİNECEKSEN EFENDİ GİBİ BİN. EGZOS UN ORJİNAL OLUP OLMAMASI FARKETMEZ.
TÜM MAHALLEYE EZİYET ETMEN SADECE MOTORCULARA BELA OKUTUYOR.
EGZOS BAĞIRTAN VE TEHLİKELİ KULLANANLARIN TOPUNUN CANI CEHENEME.
GAZLAYACAKSAN DEFOL GİT OTOBAN DA MI GAZLIYON PİSTE Mİ ÇIKIYON, KENDİNİ Mİ PARÇALIYON NE YAPIYORSAN YAP.
AMA MİLLETE ZARAR VERME.
allah kimseyi kıskançlıkla sınamasın
dominarın üstünde katalizör duruyor mu![]()
benim egzozum orjinalde sen videodaki olayı anlayamamışsın prosedür izlenmiyor egzoz denilen şey yedek parça değil mi değiştirebilir db sınırına da uyabilir. Zaten dediği gibi orjinalinde böyle satılıyorsa tescillenmiştir devlet izin vermiş polis memuru kulağına dayanarak motoru bağlıyor.Tabi bu sokak arasında kesicide git demek değil onun cezası ayrı zatende videoya baktığında öyle bir şeyde söz konusu değil. SC yazıyor bağlayın kafasıyla hareket edilmiş öyle anlaşılıyorahaha
evet duruyor. Ankara dayım gelip bakmak ister misin ? senin egzos orjinal mi ? katalizör duruyor mu ?
sen niye laf anlatmaya çalışıyon ki ngjosafdskgn ya eleman videodaki memurla aynı zeka seviyesine sahip ya da kıskançlıktan alev alev yanıyor ikisi de çok kötü allah şifa versin biz çözemeyiz onubenim egzozum orjinalde sen videodaki olayı anlayamamışsın prosedür izlenmiyor egzoz denilen şey yedek parça değil mi değiştirebilir db sınırına da uyabilir. Zaten dediği gibi orjinalinde böyle satılıyorsa tescillenmiştir devlet izin vermiş polis memuru kulağına dayanarak motoru bağlıyor.Tabi bu sokak arasında kesicide git demek değil onun cezası ayrı zatende videoya baktığında öyle bir şeyde söz konusu değil. SC yazıyor bağlayın kafasıyla hareket edilmiş öyle anlaşılıyor
çevirmede desibel ölçümü yapılmamış ve bayiden öyle çıkıyorsa zaten desibel sınırını emisyon şartlarını her şeyi karşılıyordur susturucu sökülmediyseDesibeli geçiyor mu? Geçiyor, bitti.
Bu apaçiliğe hiç gerek yok. Motor resmen hönkürüyor. Oldu olacak bayiden öyle çıkıyor diye tankla gezeyim, arada bir havaya havan göndereyim. Ha memurun davranışları hiç hoş değil orası ayrı da.
Motorve Şanzıman
buradaki *** ile ne kasteddiniz ?ben olsam mahkemeye veririm. bi de diyoki pistte sürecen ulan *** o zman niye devlet bu motora trafiğe çıkabilir izni veriyor , plaka çıkarttırıyor![]()
Adminler küfür serbest ise bende döşenmek istyiorum izninizle.vallahi şu videoyu buraya atarken forumun gerizekalı olduğunu biliyordum da bu kadarını da beklemiyordum şok oldum
ama yine de giderayak size bi kıyak yapıcam sakın bunları bidaha başka bi yerde söylemeyin büyük taşşak malzemesi olursunuz
bi motosikletin türkiyeye girebilmesi gümrükten geçebilmesi ve tescillenebilmesi için bazı regülasyonları karşılaması lazım euro 5+ da bunlardan biri
her motosikletin üzerinde de E13 E1 E11 yazar (okuma yazma bildiğinizi pek sanmıyorum yine de meraklısına https://www.testups.com/e-marking-countries) E tip onayı alındığını street legal olduğunu belirtir yanındaki sayılar da onayın hangi ülkede alındığını belirtir türkiye de avrupayla aynı sistemin parçasıdır mutual recognition* çevreye ne kadar zararlı olduğu ne kadar gürültülü olduğu bununla ölçülür klima ustası memurla değil
![]()
![]()
katalizörün ne olduğunu bildiğinizi bile sanmıyorum ama videoda açık bi şekilde gözüküyor ki bu motosiklette çıkarılabilir susturucu bile yok
ulan bilmiyor olabilirsin 2 hafta önce 125lik scooterını almış olabilirsin 15 senedir bindiğin motor dominar 400 olabilir çapın bu olabilir regülasyonlardan haberin olmayabilir ama insanda utanma arlanma olur o aşağılık kompleksinden o kıskançlığından dolayı haksızlığa çanak tutuyorsan senin ben ananı sikeyim @maksoy34 özellikse sana diyorum bak sana senin gibi huysuz bunak domuz orospu çocuklarının yuvası olmuş burası ben buraya motosiklet konuşmaya giriyorum senin o amına kodumun ezikliğini çekmek zorunda mıyım lavuk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
oh be vallahi rahatladım ya motosiklet sürmediğim zamanlarda bile motosiklet konuşmak için giriyordum şuraya ulan derdi tek motosiklet olan benmişim amk ya sabır sabır da buraya kadar neyse @Erhan benim üyeliği silelim sana zahmet ben yoruldum artık inşallah bu cahil ezik orospu cocuklarina haddini bildirecek baska birileri çıkar seviyorum sizi kendinize iyi bakın![]()