klima ustası türk polisi :)

Motosikleti
D400
OH OLMUŞ. KEŞKE 3 AY MEN VERSELERMİŞ. SEZONU KAPATIRDI.

15 YILLIK MOTOR KULLANICISIYIM.
EGZOS DEĞİŞTİRME, BAĞIRTMA VS YAPMADIM.
YAPAN GERZEKLERİN HEPSİNİN MOTORLARININ BAĞLANMASI TARAFTARIYIM.

BİNECEKSEN EFENDİ GİBİ BİN. EGZOS UN ORJİNAL OLUP OLMAMASI FARKETMEZ.
TÜM MAHALLEYE EZİYET ETMEN SADECE MOTORCULARA BELA OKUTUYOR.
EGZOS BAĞIRTAN VE TEHLİKELİ KULLANANLARIN TOPUNUN CANI CEHENEME.

GAZLAYACAKSAN DEFOL GİT OTOBAN DA MI GAZLIYON PİSTE Mİ ÇIKIYON, KENDİNİ Mİ PARÇALIYON NE YAPIYORSAN YAP.
AMA MİLLETE ZARAR VERME.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
allah kimseyi kıskançlıkla sınamasın

F54

her zaman dediğim konu bu memur bey iş güzarlık yapıyor ben ceza keserim sen git ne yaparsan yap yanlış yapıyor/yapmıyor hadi diyelim yanlış yaptı bunun sonunda hiçbir yaptırım yok hiçbir ceza almıyor bu keyfiye durumdan
aga elinde bir ölçü aleti olur tıpkı alkol kontrolünde olduğu gibi bakarsın ölçersin dersin ki ceza sınırını geçmiş yaz cezayı eyvallah
ama öyle kulağına yaklaştır dinle ceza yaz vatandaşın omzuna elini at konuşmalar falan yok piste çık trafiğe uygun değil bunun kararını verecek olan siz değilsiniz memurum polise ve meslek ahlakına yakışmıyor bu hareketler
çok babacan ve görevini iyi yapan memurlar var onları seviyorum ve saygı duyuyorum

Motosikleti
Cf moto 250 nk
OH OLMUŞ. KEŞKE 3 AY MEN VERSELERMİŞ. SEZONU KAPATIRDI.

15 YILLIK MOTOR KULLANICISIYIM.
EGZOS DEĞİŞTİRME, BAĞIRTMA VS YAPMADIM.
YAPAN GERZEKLERİN HEPSİNİN MOTORLARININ BAĞLANMASI TARAFTARIYIM.

BİNECEKSEN EFENDİ GİBİ BİN. EGZOS UN ORJİNAL OLUP OLMAMASI FARKETMEZ.
TÜM MAHALLEYE EZİYET ETMEN SADECE MOTORCULARA BELA OKUTUYOR.
EGZOS BAĞIRTAN VE TEHLİKELİ KULLANANLARIN TOPUNUN CANI CEHENEME.

GAZLAYACAKSAN DEFOL GİT OTOBAN DA MI GAZLIYON PİSTE Mİ ÇIKIYON, KENDİNİ Mİ PARÇALIYON NE YAPIYORSAN YAP.
AMA MİLLETE ZARAR VERME.
dominarın üstünde katalizör duruyor mu :D

Motosikleti
Cf moto 250 nk
ahaha

evet duruyor. Ankara dayım gelip bakmak ister misin ? senin egzos orjinal mi ? katalizör duruyor mu ?
benim egzozum orjinalde sen videodaki olayı anlayamamışsın prosedür izlenmiyor egzoz denilen şey yedek parça değil mi değiştirebilir db sınırına da uyabilir. Zaten dediği gibi orjinalinde böyle satılıyorsa tescillenmiştir devlet izin vermiş polis memuru kulağına dayanarak motoru bağlıyor.Tabi bu sokak arasında kesicide git demek değil onun cezası ayrı zatende videoya baktığında öyle bir şeyde söz konusu değil. SC yazıyor bağlayın kafasıyla hareket edilmiş öyle anlaşılıyor

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
benim egzozum orjinalde sen videodaki olayı anlayamamışsın prosedür izlenmiyor egzoz denilen şey yedek parça değil mi değiştirebilir db sınırına da uyabilir. Zaten dediği gibi orjinalinde böyle satılıyorsa tescillenmiştir devlet izin vermiş polis memuru kulağına dayanarak motoru bağlıyor.Tabi bu sokak arasında kesicide git demek değil onun cezası ayrı zatende videoya baktığında öyle bir şeyde söz konusu değil. SC yazıyor bağlayın kafasıyla hareket edilmiş öyle anlaşılıyor
sen niye laf anlatmaya çalışıyon ki ngjosafdskgn ya eleman videodaki memurla aynı zeka seviyesine sahip ya da kıskançlıktan alev alev yanıyor ikisi de çok kötü allah şifa versin biz çözemeyiz onu 🤣

Motosikleti
SYM JetX 125 2026 E5+
Desibeli geçiyor mu? Geçiyor, bitti.

Bu apaçiliğe hiç gerek yok. Motor resmen hönkürüyor. Oldu olacak bayiden öyle çıkıyor diye tankla gezeyim, arada bir havaya havan göndereyim. Ha memurun davranışları hiç hoş değil orası ayrı da.

Motosikleti
tk03 , dio
ben olsam mahkemeye veririm. bi de diyoki pistte sürecen ulan *** o zman niye devlet bu motora trafiğe çıkabilir izni veriyor , plaka çıkarttırıyor😂

Motosikleti
Cf moto 250 nk
Desibeli geçiyor mu? Geçiyor, bitti.

Bu apaçiliğe hiç gerek yok. Motor resmen hönkürüyor. Oldu olacak bayiden öyle çıkıyor diye tankla gezeyim, arada bir havaya havan göndereyim. Ha memurun davranışları hiç hoş değil orası ayrı da.
Motorve Şanzıman
çevirmede desibel ölçümü yapılmamış ve bayiden öyle çıkıyorsa zaten desibel sınırını emisyon şartlarını her şeyi karşılıyordur susturucu sökülmediyse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar