klima ustası türk polisi :)

Motosikleti
D400
OH OLMUŞ. KEŞKE 3 AY MEN VERSELERMİŞ. SEZONU KAPATIRDI.

15 YILLIK MOTOR KULLANICISIYIM.
EGZOS DEĞİŞTİRME, BAĞIRTMA VS YAPMADIM.
YAPAN GERZEKLERİN HEPSİNİN MOTORLARININ BAĞLANMASI TARAFTARIYIM.

BİNECEKSEN EFENDİ GİBİ BİN. EGZOS UN ORJİNAL OLUP OLMAMASI FARKETMEZ.
TÜM MAHALLEYE EZİYET ETMEN SADECE MOTORCULARA BELA OKUTUYOR.
EGZOS BAĞIRTAN VE TEHLİKELİ KULLANANLARIN TOPUNUN CANI CEHENEME.

GAZLAYACAKSAN DEFOL GİT OTOBAN DA MI GAZLIYON PİSTE Mİ ÇIKIYON, KENDİNİ Mİ PARÇALIYON NE YAPIYORSAN YAP.
AMA MİLLETE ZARAR VERME.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
allah kimseyi kıskançlıkla sınamasın

F54

her zaman dediğim konu bu memur bey iş güzarlık yapıyor ben ceza keserim sen git ne yaparsan yap yanlış yapıyor/yapmıyor hadi diyelim yanlış yaptı bunun sonunda hiçbir yaptırım yok hiçbir ceza almıyor bu keyfiye durumdan
aga elinde bir ölçü aleti olur tıpkı alkol kontrolünde olduğu gibi bakarsın ölçersin dersin ki ceza sınırını geçmiş yaz cezayı eyvallah
ama öyle kulağına yaklaştır dinle ceza yaz vatandaşın omzuna elini at konuşmalar falan yok piste çık trafiğe uygun değil bunun kararını verecek olan siz değilsiniz memurum polise ve meslek ahlakına yakışmıyor bu hareketler
çok babacan ve görevini iyi yapan memurlar var onları seviyorum ve saygı duyuyorum

Motosikleti
Cf moto 250 nk
OH OLMUŞ. KEŞKE 3 AY MEN VERSELERMİŞ. SEZONU KAPATIRDI.

15 YILLIK MOTOR KULLANICISIYIM.
EGZOS DEĞİŞTİRME, BAĞIRTMA VS YAPMADIM.
YAPAN GERZEKLERİN HEPSİNİN MOTORLARININ BAĞLANMASI TARAFTARIYIM.

BİNECEKSEN EFENDİ GİBİ BİN. EGZOS UN ORJİNAL OLUP OLMAMASI FARKETMEZ.
TÜM MAHALLEYE EZİYET ETMEN SADECE MOTORCULARA BELA OKUTUYOR.
EGZOS BAĞIRTAN VE TEHLİKELİ KULLANANLARIN TOPUNUN CANI CEHENEME.

GAZLAYACAKSAN DEFOL GİT OTOBAN DA MI GAZLIYON PİSTE Mİ ÇIKIYON, KENDİNİ Mİ PARÇALIYON NE YAPIYORSAN YAP.
AMA MİLLETE ZARAR VERME.
dominarın üstünde katalizör duruyor mu :D

Motosikleti
Cf moto 250 nk
ahaha

evet duruyor. Ankara dayım gelip bakmak ister misin ? senin egzos orjinal mi ? katalizör duruyor mu ?
benim egzozum orjinalde sen videodaki olayı anlayamamışsın prosedür izlenmiyor egzoz denilen şey yedek parça değil mi değiştirebilir db sınırına da uyabilir. Zaten dediği gibi orjinalinde böyle satılıyorsa tescillenmiştir devlet izin vermiş polis memuru kulağına dayanarak motoru bağlıyor.Tabi bu sokak arasında kesicide git demek değil onun cezası ayrı zatende videoya baktığında öyle bir şeyde söz konusu değil. SC yazıyor bağlayın kafasıyla hareket edilmiş öyle anlaşılıyor

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
benim egzozum orjinalde sen videodaki olayı anlayamamışsın prosedür izlenmiyor egzoz denilen şey yedek parça değil mi değiştirebilir db sınırına da uyabilir. Zaten dediği gibi orjinalinde böyle satılıyorsa tescillenmiştir devlet izin vermiş polis memuru kulağına dayanarak motoru bağlıyor.Tabi bu sokak arasında kesicide git demek değil onun cezası ayrı zatende videoya baktığında öyle bir şeyde söz konusu değil. SC yazıyor bağlayın kafasıyla hareket edilmiş öyle anlaşılıyor
sen niye laf anlatmaya çalışıyon ki ngjosafdskgn ya eleman videodaki memurla aynı zeka seviyesine sahip ya da kıskançlıktan alev alev yanıyor ikisi de çok kötü allah şifa versin biz çözemeyiz onu 🤣

Motosikleti
SYM JetX 125 2026 E5+
Desibeli geçiyor mu? Geçiyor, bitti.

Bu apaçiliğe hiç gerek yok. Motor resmen hönkürüyor. Oldu olacak bayiden öyle çıkıyor diye tankla gezeyim, arada bir havaya havan göndereyim. Ha memurun davranışları hiç hoş değil orası ayrı da.

Motosikleti
tk03 , dio
ben olsam mahkemeye veririm. bi de diyoki pistte sürecen ulan *** o zman niye devlet bu motora trafiğe çıkabilir izni veriyor , plaka çıkarttırıyor😂

Motosikleti
Cf moto 250 nk
Desibeli geçiyor mu? Geçiyor, bitti.

Bu apaçiliğe hiç gerek yok. Motor resmen hönkürüyor. Oldu olacak bayiden öyle çıkıyor diye tankla gezeyim, arada bir havaya havan göndereyim. Ha memurun davranışları hiç hoş değil orası ayrı da.
Motorve Şanzıman
çevirmede desibel ölçümü yapılmamış ve bayiden öyle çıkıyorsa zaten desibel sınırını emisyon şartlarını her şeyi karşılıyordur susturucu sökülmediyse

Motosikleti
D400
"ilçede kimseyi uyutmuyorsunuz" diyor memur. belliki şikayet var.

motosiklet sahibi olmak veya tafktör sahibi olmak farketmez. kimseyi rahatsız edemezsiniz. ana konuyu anlamamazlıktan gelip zeka felan filan konularına girmeniz ise acınası :D

Egzos bağırtan geri zekalılar benim mahllemden de geçtiğinde bende şikayet ediyorum. ettim ve edecem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şuanki motoru iyi diye daha düşük cc kullanan herkesi "kıskançlık yapıyor" diye görenlerin zeka seviyelerini ayrıca ölçtürmek lazım. Sen kimsin hem polise hem de bana küçümseyici laf söylüyorsun

Son düzenleme:
Motosikleti
Yok
Polis arkadaş şöyle haklı bana göre:

Örneğin 1000'lik SS'lerin muhtemelen tümü 300+ km/s hız yapabiliyordur. Bu şekliyle tescil edilip, trafiğe çıkabilmektedirler.

Ama sen motoru 300km/s hızla sürersen, kuralları çiğnemiş olursun - ülkemizde bu yasaktır.

Bunun gibi yani, anladığım kadarıyla "Egzosun orijinal-tescilli-vb. olabilir ama bu egzosla böyle olağanüstü gürültü yaparak insanları rahatsız edemezsin" demeye geliyor iş.

Ama böyle bir egzos düzeni de -eğer motorcu arkadaşın söyledikleri harfi harfine doğruysa- nasıl desibel sınırını karşılayıp onay alabiliyor, orasını da ben anlayamadım.

Motosikleti
D400
Polise hakaret suçu diye kanun var. şimdi bu videodaki Polis memuru gelse kapınıza, "videodaki memurla aynı zeka seviyesine sahip" ifadesinden ne demek istediniz diye hakkınızda işlem başlatsa aynı şeyi mahkeme de konuşabilecek misiniz bakalım ?

klavye delikanlılığı kolay. Ben polisimizi seviyorum ve hiç sorun yaşamadım şuana kadar.
İş ciddiye binince ne yapacaksınız ? forum kapansa ya da ceza alsa nasıl olacak ? adminler düşünmesi lazım. Benden söylemesi.

Ayrıca "türk polisi" olarak küçük harflerle yazmışsınız başlığı.

ben olsam mahkemeye veririm. bi de diyoki pistte sürecen ulan *** o zman niye devlet bu motora trafiğe çıkabilir izni veriyor , plaka çıkarttırıyor😂
buradaki *** ile ne kasteddiniz ?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
vallahi şu videoyu buraya atarken forumun gerizekalı olduğunu biliyordum da bu kadarını da beklemiyordum şok oldum
ama yine de giderayak size bi kıyak yapıcam sakın bunları bidaha başka bi yerde söylemeyin büyük taşşak malzemesi olursunuz

bi motosikletin türkiyeye girebilmesi gümrükten geçebilmesi ve tescillenebilmesi için bazı regülasyonları karşılaması lazım euro 5+ da bunlardan biri
her motosikletin üzerinde de E13 E1 E11 yazar (okuma yazma bildiğinizi pek sanmıyorum yine de meraklısına https://www.testups.com/e-marking-countries) E tip onayı alındığını street legal olduğunu belirtir yanındaki sayılar da onayın hangi ülkede alındığını belirtir türkiye de avrupayla aynı sistemin parçasıdır mutual recognition* çevreye ne kadar zararlı olduğu ne kadar gürültülü olduğu bununla ölçülür klima ustası memurla değil

hm7yh0u.jpg

bd3b2an.jpg

katalizörün ne olduğunu bildiğinizi bile sanmıyorum ama videoda açık bi şekilde gözüküyor ki bu motosiklette çıkarılabilir susturucu bile yok

ulan bilmiyor olabilirsin 2 hafta önce 125lik scooterını almış olabilirsin 15 senedir bindiğin motor dominar 400 olabilir çapın bu olabilir regülasyonlardan haberin olmayabilir ama insanda utanma arlanma olur o aşağılık kompleksinden o kıskançlığından dolayı haksızlığa çanak tutuyorsan senin ben ananı sikeyim @maksoy34 özellikse sana diyorum bak sana senin gibi huysuz bunak domuz orospu çocuklarının yuvası olmuş burası ben buraya motosiklet konuşmaya giriyorum senin o amına kodumun ezikliğini çekmek zorunda mıyım lavuk

oh be vallahi rahatladım ya motosiklet sürmediğim zamanlarda bile motosiklet konuşmak için giriyordum şuraya ulan derdi tek motosiklet olan benmişim amk ya sabır sabır da buraya kadar neyse @Erhan benim üyeliği silelim sana zahmet ben yoruldum artık inşallah bu cahil ezik orospu cocuklarina haddini bildirecek baska birileri çıkar seviyorum sizi kendinize iyi bakın 😘

Motosikleti
Yok
@sampsonte: Sil dostum bu mesajını derhal... Gereksiz yere niçin ban'lanıp atılacaksın ki forumdan? Arkadaşlar arası muhabbet ediyoruz işte.

Herkes aynı fikirde olmayabilir, yahut ben senin %1'in kadar bile bilmiyor olabilirim motor konusunu ama gerginliğe gerek yok ki? Konuşarak anlaşılır bir şekilde.

Dediğim gibi ivedilikle sil lütfen o mesajını da ban'lanma boş yere.

Motosikleti
D400
senin ne dediğin ne düşündüğün zerre kadar önemi yok kalvye delikanlısı.

istersen daha başka küfürler et. kendi yaptığın pislik sonuçta.
forum muş bilmem neymiş neye gelmiş. keyfimin kahyasımısın. istediğimi yazarım.

şimdi sinir krizi geçir hadi. bi de açıklama yapıyo linkdir fotodur. yüksek ses ise yüksektir. banane orjinalliğinden gevşek

vallahi şu videoyu buraya atarken forumun gerizekalı olduğunu biliyordum da bu kadarını da beklemiyordum şok oldum
ama yine de giderayak size bi kıyak yapıcam sakın bunları bidaha başka bi yerde söylemeyin büyük taşşak malzemesi olursunuz

bi motosikletin türkiyeye girebilmesi gümrükten geçebilmesi ve tescillenebilmesi için bazı regülasyonları karşılaması lazım euro 5+ da bunlardan biri
her motosikletin üzerinde de E13 E1 E11 yazar (okuma yazma bildiğinizi pek sanmıyorum yine de meraklısına https://www.testups.com/e-marking-countries) E tip onayı alındığını street legal olduğunu belirtir yanındaki sayılar da onayın hangi ülkede alındığını belirtir türkiye de avrupayla aynı sistemin parçasıdır mutual recognition* çevreye ne kadar zararlı olduğu ne kadar gürültülü olduğu bununla ölçülür klima ustası memurla değil

hm7yh0u.jpg

bd3b2an.jpg

katalizörün ne olduğunu bildiğinizi bile sanmıyorum ama videoda açık bi şekilde gözüküyor ki bu motosiklette çıkarılabilir susturucu bile yok

ulan bilmiyor olabilirsin 2 hafta önce 125lik scooterını almış olabilirsin 15 senedir bindiğin motor dominar 400 olabilir çapın bu olabilir regülasyonlardan haberin olmayabilir ama insanda utanma arlanma olur o aşağılık kompleksinden o kıskançlığından dolayı haksızlığa çanak tutuyorsan senin ben ananı sikeyim @maksoy34 özellikse sana diyorum bak sana senin gibi huysuz bunak domuz orospu çocuklarının yuvası olmuş burası ben buraya motosiklet konuşmaya giriyorum senin o amına kodumun ezikliğini çekmek zorunda mıyım lavuk

oh be vallahi rahatladım ya motosiklet sürmediğim zamanlarda bile motosiklet konuşmak için giriyordum şuraya ulan derdi tek motosiklet olan benmişim amk ya sabır sabır da buraya kadar neyse @Erhan benim üyeliği silelim sana zahmet ben yoruldum artık inşallah bu cahil ezik orospu cocuklarina haddini bildirecek baska birileri çıkar seviyorum sizi kendinize iyi bakın 😘
Adminler küfür serbest ise bende döşenmek istyiorum izninizle.

çok daha orjinallerini biliyorum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar