Arkadaşlar herkese merhabalar.
Hepinize kazasız belasız bol bol mutluluklu sürüşler dilerim.
Yaşım 33 bu yaşıma kadar hiç motor kullanmadım ve hayatımda ufak bir değişiklik yapmak istiyorum.
Bu değişikliği Wr 125 x alarak gerçekleştireceğim. Hiç motor deneyimim yok. Kullanmakta zorluk çekermiyim.
Ve son olarak 125 r modelinin arazi lastiklerini çıkartıp asfalt lastikleri takabilirmiyiz.
Değişimli olarak kullanmak için. Bazen arazi bazen şehir içi.
Şimdiden bilgi paylaşımlarınız için Teşekkür ederim.
Arkadaşlar herkese merhabalar.
Hepinize kazasız belasız bol bol mutluluklu sürüşler dilerim.
Yaşım 33 bu yaşıma kadar hiç motor kullanmadım ve hayatımda ufak bir değişiklik yapmak istiyorum.
Bu değişikliği Wr 125 x alarak gerçekleştireceğim. Hiç motor deneyimim yok. Kullanmakta zorluk çekermiyim.
Ve son olarak 125 r modelinin arazi lastiklerini çıkartıp asfalt lastikleri takabilirmiyiz.
Değişimli olarak kullanmak için. Bazen arazi bazen şehir içi.
Şimdiden bilgi paylaşımlarınız için Teşekkür ederim.
Ben WR125r lastiğini crf250l de kullanıyorum. Hemen hemen tamamı şehir içi. Memnunum.
Türkiye de gerçek asfalt çok az hele şehir içinde yok denecek kadar az. Arabama da dişli lastik alsam güzel olacak. Arabada 17 inç jant var iki defa lastıgım yanak verdi.
Yani bu memlekette şehir içi arazi motoru lazım bence.
Katılıyorum asfalt diye betonda sürüyoruz resmenPeki yağmurlu hava performansı nasıl dişli lastiğin ? Yumuşak hamurlu olmadığı kesin o yüzden merak ediyorum
Ben yağmurda kullanmamaya çalışıyorum. O yüzden ne desem yalan olur. Kullanmadım mı kullandım elbette ama Max dikkat ve minimum sürat ile.
Çünkü motor benim için keyif aracı. Bu ilk yılım henüz 4000 km deyim. Bu sene düşmek istemiyorum. Hevesim kaçmaması için.
Ben dişli lastiklerle yağmurda sürdüm. Sadece dik bir yokuşu inerken arka lastiği kitledim biraz salladı dikkatli kullandıktan sonra problem olmuyor ama dişli lastiğin yere temas eden yüzeyi az olduğu için çokta güvenli değil.
Merhaba, bütün konuyu okudum ama bir kişi sormasına rağmen cevap yazan olmamış önceki sayfalarda, bu sebeple aynı soruyu ben de sorayım ve bu sayede uzun zaman sonra ilk kez bir motosiklet başlığında mesajım olsun![]()
Wr125X'in lastikleri tubeless mı yoksa iç lastikli mi? hani telli jant genellikle iç lastikli olur ondan merak ettim.
(Tubeless derseniz tadından yenmez o alet şehir içinde. Hele de benim gibi alıp uzun yıllar işe git gel, faturaları öde, günlük işleri hallet, arada da kısa mesafe şehir dışına kaç yapacaksan)
Bu arada fiyat konusu bana da çok yüksek gelmişti en başında ama motorun malzeme kalitesini görünce özellikle uzun yıllar kullanmak amaçlı alacaklar için zevki de düşününce verene kızmam o paraları, neticede bir commutere binmekle aynı şey değil böyle bir alete binmek aynı cc olsa bile bu bariz üst düzey bir makina(Kaldı ki YBR, CBF Apache gibi aletler de fiyat olarak pek de ucuz sayılmazlar artık hepsi 5000 üzerindeler). Haa nedir, şu memleketteki hemen her makina ve araçtaki ağır vergi yükü olmasa bu aletler çok daha ucuz olacak o ayrı.
Kitapçığa göre orjinal lastikler
WR125R
Pirelli MT 90 Scorpion
Michelin Sirac
WR125X
Pirelli Sport Demon
Dün lastik sitesine mail tamıştım cevap şu:
Sitemizde sadece iç lastikli (tubetype) modellerin isminde TT ibaresi yer almaktadır. (TT ibaresi olanlar iç lastiklidir)
TL (tubeless) lastiklerde ise hem iç lastikli, hem de iç lastiksiz kullanılabildiği için hiçbir ibare yer almamaktadır.
Kısaca Pirelli Sport Demon 100/80-17 52H da olduğu gibi TT ibaresi olmadığı için Tubeless yani iç lastiksiz kullanabilirsiniz anlamındadır.
yani sport demonlar iç lastiksizde kullanılabilir demeye getirmiş.