İzmir İl Temsilcisi
Öncelikle teşekkür ederim saygılar sunarım
gidon damperine gerek yoksa sevindimhatta rahatladım tokatlama olmaz falan diyince
artık dikkat edecegiz bakalım
ya abicim motoru magazadan aldım ilk bakmaya gittiğimde hiç dikkatimi çekmedi ön çamurluk sadece motor kısmına ve tankta boya varmı ona baktım biraz da heyecandan olsa gerek hemen aldım gittim sonrasında benzinciden benzin alırken pompacı abi geçmiş olsun önden bi yere mi vurdun çamurluk kırılmış dedi ve orada anladım olayı telefon açtım ama sen görmedin mi falan dediler ne oldugunu ogrenmeye calıstım ama malesef bir cevap alamadım sonra motorda giderken elimi bıraktıgımda sola cektigini farkettim ustaya goturdum bu amortisor borularından biri hafif yamuk duzelttirdim rulmanlar vs degisti simdilik iyi ama bir türlü motorun önüne ne olmuş hala öğrenemedim magazadan sahibinin numarasını istedim ama vermediler falan olsun oda nazarlıgı olsun napalım
Peki abicim başka ne yapabilirim ben bu arkadaşa egzoz takmayı istemiyorum mesela hem görüntüyü bozuyor hemde ben kendimi biliyorum o sese dayanamayıp devamlı gaz veririm benzini yetiştiremem
rüzgarlık taksam iyi olur mu?
Oncelıkle yenı motorun hayırlısı olsun. Keske alırken servıse gosterseydın iyi niyetınden yararlanmıslar resmen..
Motosıkletinin büyük ihtimal onden kazası var. bu yüzden amortisör yamulmus tamır gormus ama camurlukla ugrasmamıslar herhalde.
Gelelim damper olayına.
Gidon damperı kullanıcıdan kullanıcıya göre gereklı yada gereksiz
Artık yenı model motosıkletlerde nasıl abs hemen hemen hepsınde oluyorsa cogu yuksek devır cevıren motordada gıdon damperı mevcut fakat bu elektronık sekılde.
yani yuksel devır cevıren motorların vazgecılmezı fakat sen fazerını nasıl kullanıyorsun asıl soru bu ?
Isıklarda tapa gaz acarım cok fena gazlıyorum keyfını cıkarıyorum dersen gidon damperı alman iyi olur.
Bir diger yanı bıldıgınız üzere vırajda motoru yatırmak ıcın gazı kademli sekılde cıkısına dogru arttırmak lazım.
Gazı arttıralımki agırlık merkezı arka tekere gecsın asvalfta daha ıyı tutunsun. Burada gazı arttırırken higd side durumları yasamak istemıyorsanız yine onerırım.
Fiyatları ozgurun dedıgı gıbı cok pahalı sen de 750 tl ben dıyım 1500tl arası
Yabancı sıtelerde ebay ali express gıbı yerlerde daha ucuzlarıda var 50 dolar 100 dolar gıbı fakat ne derece kullanılır bılmıyorum
Fakat bende söylemeyi unutmusum arti olarak aksesuar yapmak ıstersenız amortısor ve r6 fren kaliperlerı cok yararlı olacaktır.
AmA O kadar ugrasamam dersenız gıdon damperıde mantıklı gıdon damperını motordan sökerek ayrı olarakta satabılırsınız.