Suzuki GSX 8R

Motosikleti
Suzuki GSX 8R
Alanya'dan herkese merhabalar.
4 yıl önce ''yaşlı başlı öğretmensin,orta yaş bunalımına mı girdin,napcaksın motosikleti''diyenleri dinlemeyip gsx 250 r ile başladığım motosiklet maceram ,yaklaşık iki haftadır uzun süre araştırıp aldığım (48 yaş titizliği ) gsx 8r ile devam ediyor.
Bu motosiklet hakkında söyleyeceğim çok şey var fakat ne desem motosikleti övüyor gibi olacağım ,o yüzden şimdilik sadece olumsuz taraflarından bahsedeceğim.

İkinci eli çok zayıf,sürürken mutlu olursunuz fakat satarken üzer.
Suzuki '' zaten showa süspansiyon koymuşum ,hiç elleme bu ayar iyi '' dediği için ,süspansiyonları ayarlayamıyorsunuz.
Aksesuarları ciddi pahalı ve çoğu yurtdışından geliyor
3 sürüş modu ve tcs dedikleri yine 3 kademeli anti patinaj sistemi var , tcs makineyi özellikle kalkışta çok tutuyor,kapattığınız zaman da motosiklet deliriyor,bir defa kapatmayı denedim korkumdan hemen tekrar açtım.
Gidonun turu biraz dar.
Daha önce bir süreliğine R7 kullandım ,o yüzden sadece bu motosikletle mukayese edebilirim,kesinlikle R7'den çok daha iyi bir motosiklet,torku gidişi kıyas bile kabul etmez fakat ilginç bir şekilde R7'nin manevra kabiliyetini daha iyi buldum.

Olumsuz gördüğüm tarafları sadece bu kadar.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hadi bakalım hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah. Fotoğrafları da bekleriz.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
4 yıl önce ''yaşlı başlı öğretmensin,orta yaş bunalımına mı girdin,napcaksın motosikleti''diyenleri dinlemeyip gsx 250 r ile başladığım motosiklet maceram ,yaklaşık iki haftadır uzun süre araştırıp aldığım (48 yaş titizliği ) gsx 8r ile devam ediyor.
Bu motosiklet hakkında söyleyeceğim çok şey var fakat ne desem motosikleti övüyor gibi olacağım ,o yüzden şimdilik sadece olumsuz taraflarından bahsedeceğim.

Suzuki '' zaten showa süspansiyon koymuşum ,hiç elleme bu ayar iyi '' dediği için ,süspansiyonları ayarlayamıyorsunuz.
3 sürüş modu ve tcs dedikleri yine 3 kademeli anti patinaj sistemi var , tcs makineyi özellikle kalkışta çok tutuyor,kapattığınız zaman da motosiklet deliriyor,bir defa kapatmayı denedim korkumdan hemen tekrar açtım.
Gidonun turu biraz dar.
Daha önce bir süreliğine R7 kullandım ,o yüzden sadece bu motosikletle mukayese edebilirim,kesinlikle R7'den çok daha iyi bir motosiklet,torku gidişi kıyas bile kabul etmez fakat ilginç bir şekilde R7'nin manevra kabiliyetini daha iyi buldum.

Hofff, yanlis suzuki yaaanliiis. Vstrom olacakti😂

Gidonun turu biraz dar.

Hayırlı olsun.

Motosikleti
Suzuki GSX 8R
eywallah kardeşler ,teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gerçekten keyifli motor , birazdan şu sıcakta kendimi yollara atacağım ,eve oturtmuyor namussuz :)

Son düzenleme:
Motosikleti
CBR 500 R
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. Yanlış hatırlamıyorsam MCN adlı YouTube kanalında orta sınıf karşılaştırması yapılmıştı ve tüm markalar arasında en yüksek oyu GSX8R almıştı. Sınıfı içinde çok kaliteli bir motosiklet ancak her zaman olduğu gibi bizim ülkemizde pek tutulmadı.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ben 56 sında döt döbek biniyorum, kimene. İşini görüyorsa zevk alıyorsan, mutluysan. Koyver gitsin gerisini.

Motosikleti
Suzuki GSX 8R
Ben 56 sında döt döbek biniyorum, kimene. İşini görüyorsa zevk alıyorsan, mutluysan. Koyver gitsin gerisini.
Orası öyle başkan ama bende ciddi bir titizlik ve araştırma hastalığı da var, inan şu motoru almaya karar vermem bir sene sürü , piyasada ne kadar motosiklet varsa çoğunun kronik sıkıntılarını ,fabrika çıkış lastiklerini ,yedek parça durumunu ,servisini filan ıvır zıvırına kadar hepsini öğrendim ,test videolarını izledim , ustaları bunalttım, bir ara yapay zekadan bile küfür yiyecek noktaya geldik :)
Tabi şimdi motosikletin üstüne binince az yakışmamız da lazım ,onun için de 1 senedir ağırlık kaldırıyom,göt göbek meselesini de orada çözdük çok şükür :)
Şimdi nihayet huzura erdim, gsx8r gerçekten kıymeti bilinmeyen fakat çok güzel bir makine ,düşünen arkadaşlara şidettle tavsiye ederim.

garaj durumum olsaydı mutlaka alıp koymak isterdim, öyle severiz kendisini, kazasızzz cezasız olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar