İzmir İl Temsilcisi
- Konu Yazar
Öncelıkle herkese merhabalar. Bıldıgınız üzere daha önce etkınlık duyurusu bölümüne 7 hazıran emre kardesımızın nikahı icin konu acmıstık.
Ve dügün konvoyu yapacagız dıyerekten karar alıp planlamıstık. Etkınlıgımızı gerceklestırdık kazasız belasız cokda güzel oldu
Öncelıkle konuya bır gırıs fotosu atıp sonra hıkayenın basına dönelim
Saat 13:00'da toplanma yerımız olan göztepe iskelede bulusuyoruz..
Halıyle Forumdan FlameAlperin yeni motorunuda incelemeye alıyoruz
Bulusma yerınde herkes tamam sımdı yolculuk gelini almaya
Eve vardık motorları süsleme zamanı
İzmir mt olarak hatıra pozu cektırıyoruz
Nikah dairesıne dogru yolculuk zamanı.
İşin bir garıp yani bu kadar ilgi ve dikkat cekıcegımızı bilmıyordum. Yanlıs hatırlamıyorsam en az 15 20 kişi telefonuyla bızlerı kameraya cektı özellıkle bayanların şaşkın bakışlarıyla çokkk karşılaştık
Fuarın icine geldık .. yolculuk burada sona erdi..
Buda nasıl bir poz olduysa
ben guvenlıkle konustum devam edicez diyorum emrede poz verıyor fotojenık adam 
veee işte beklenen kareler
Ve mutlu sonn...
Katılan Katılamayan herkese tesekkurler emınım katılamayan arkadasların gecerlı sebeblerı vardır ..
Kurallara uyan ve elınden geldıgınce uymaya calısan kask ve ekıpmanlarını eksık etmeyen tüm arkadaslarada tesekkur ederim.
İzmir mt olarak bırcok etkınlık yaptık fakat bu seferki öyle bir etkınlık olduki kendi dügünümde bende istiyorum diye iç geçirdim
Okuyan bızımle paylasan herkese tesekkurler :cat:
Ve dügün konvoyu yapacagız dıyerekten karar alıp planlamıstık. Etkınlıgımızı gerceklestırdık kazasız belasız cokda güzel oldu
Öncelıkle konuya bır gırıs fotosu atıp sonra hıkayenın basına dönelim
Saat 13:00'da toplanma yerımız olan göztepe iskelede bulusuyoruz..
Halıyle Forumdan FlameAlperin yeni motorunuda incelemeye alıyoruz
Bulusma yerınde herkes tamam sımdı yolculuk gelini almaya
Eve vardık motorları süsleme zamanı
İzmir mt olarak hatıra pozu cektırıyoruz
Nikah dairesıne dogru yolculuk zamanı.
İşin bir garıp yani bu kadar ilgi ve dikkat cekıcegımızı bilmıyordum. Yanlıs hatırlamıyorsam en az 15 20 kişi telefonuyla bızlerı kameraya cektı özellıkle bayanların şaşkın bakışlarıyla çokkk karşılaştık
Fuarın icine geldık .. yolculuk burada sona erdi..
Buda nasıl bir poz olduysa
veee işte beklenen kareler
Ve mutlu sonn...
Katılan Katılamayan herkese tesekkurler emınım katılamayan arkadasların gecerlı sebeblerı vardır ..
Kurallara uyan ve elınden geldıgınce uymaya calısan kask ve ekıpmanlarını eksık etmeyen tüm arkadaslarada tesekkur ederim.
İzmir mt olarak bırcok etkınlık yaptık fakat bu seferki öyle bir etkınlık olduki kendi dügünümde bende istiyorum diye iç geçirdim
Okuyan bızımle paylasan herkese tesekkurler :cat: