Motosikletlerdeki ÖTV kaldırılsın! [İmza Kampanyası]

Birde şu gözü doymayan distribitörleri ne yapmak lazım bilemedim :pl:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Üstte kalsın

Şimdi 10000 olunca ÖTV nin kalkacağına inanmanız bence garip
Öyle birşey olsa milyonlarca otomobil sürücüsü var onların hiçmi aklı çalışmaz ÖTV siz araç almak için :sunny:

En azından bu forumdaki herkesin katılması gerekir diye düşünüyorum.

Benim ÖTV den çok sinirolduğumbimevzu varsa o da ÖTV nin de KDV sinin alınıyor olması :pr:

Şimdi 10000 olunca ÖTV nin kalkacağına inanmanız bence garip
Öyle birşey olsa milyonlarca otomobil sürücüsü var onların hiçmi aklı çalışmaz ÖTV siz araç almak için :sunny:

Usta biz üzerimize düşeni yapalım kaldırılır yada azaltılır yada hiçbişey olmaz orası ayrı konu. Boşvermişliğe alışmış bi millet olmaktan iyidir.

Çok yazık yaaa.

Onca kullanıcı var ve herkes ÖTV den şikayetci.

Gel gör ki Hala 6.692 imza atılmış. Demek ki neymiş biz ÖTV ödemek istiyoruz ve memnunuz bu durumdan !!!!

Facebook Twitter Instagram falan filan paylaşalım bir yerlerde.

Hele kitlesi çok olan arkadaşlarımız varsa onlara söyleyelimki sayfalarında (twitter,facebook veya çok beğeni almış facebook sayfaları,çok takip edilen twitter hesapları,twitter ve facebook tag ları,bloglar vs. ) paylaşsınlar.

İmzaladım. Üstte tutalım arkadaşlar. Ötv kalkmasa bile makul seviyelere çekilebilir belki... bir umut.

10 bin TL ödüllü Motosiklet Kullanımı Yaygınlaştırma Proje Yarışması peşinde koşacağınıza ÖTV'yi kaldırın alın size en iyi proje...

http://www.motosiklet.net/forum/son-haberler/127640-motosiklet-kullanimi-yayginlastirma-proje-yarismasi-odul-10bin-tl.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar