bu ılanın sahıbı benım

.yazık walla derken neyı ıma ettıgınızı anlamadım?
98 hp olan s2 lerde var unutmayalım,boş keseden sallamıyorum bu benım 4. fazerim

.98 ve 76 hp arasında kı tek fark enjeksıyonun kenarındakı gaz kelebegının turunun kısıtlanmasıdır.bu arada bu motorun ılk sahıplerınıde tanıyorum bastan berıdır 98 hp orjınal...fazer 600 ve s2 arasında ki farkı kullanmadan bılemezsınız,kullananlara sorun anlatsınlar

.en basıtı eskı fazerler gıbı gazladığın zaman kafa sallamıyor,frenlerı 4 kaliperlı(r1 ıle aynı fren merkezlerıne sahıp) zıng dıye duruyor sapıtma yapmıyor.artcı basamakları ıyılestırılmıs bıraz daha aşağıya alınmış ,artcııyı rahatsız etmıor vede kaynaklı degıl vıdalı.analog devir göstergesı muhteşem,koltuk desen oda oyle,eskı fazerle( konyadan ıstanbula geldımpopom kalas gıbı olmuştu

),on çamurluk aero dıamıgı guclendırmıs,ve dahada onemlısı biliyrsunuz kı yamaha 2008 uretımını yenı motor teknolojiyle urettı(2008 r6 nın motor teknolojısını kullanıyor,sadece ust kapak sıkıştırma oranları frklı ve debrıyaj kapağı ustten mıllı).fıyattlar arasındkı farklarda bu yüzden gayet acıkk...