Burak21'De olması lazım fakat en ucuz orasımı satar bilemem
Netten daha ucuza bulunabilir.
Ben hyo' için ebc marka balatayı 50tl'ye almıştım. Burak 21den. İnternet fiyatları aynı hemen hemen.
Bende makinanın tüm parçalarını burak abiden temin ederim.
Fiyatları piyasaya göre daha uygundur.
Birkaç parça malzeme alırsanız indirimide güzel olur.
Geçen mayıs ayında motul 5100 15-50 yağın litresini 25 liraya almıştım 30 dan aşağı hiç bir yerde yoktu
filtreleri falan hepsini oradan aldım
balata spreyi hediye etmişti sağolsun
Nooluyoo la ::123434::::123434::Buralarda Fazer arayan arkadaşlar vardı sanırımBelki yakın zamanda bi çılgınlık yapıp oğlumu görücüye verebilirim. İlan açmıyım buradan kısmeti belki olur dedim. 15 liraya anahtar teslim düşünüyorum. ::sm_smile isteyen dileyen olursa görüşebiliriz. :mrgreen:
haydaaa şaşkınlık içerisindeyimYaa ne bilim, yine çaydanlık güdülerim depreşti. Bizim başkan bi motor getirdi. Al anahtarı ver anahtarı dedim :queen: napcam lan ben Fazer'ı, sat da gel diyo :mrgreen: Ben de napim düz 15'e alıcısı çıkarsa baş göz edeyim yoksa binmeye devam ederim oğluma dedim :mrgreen:
Demekki neymiş goktug burak 21e mustafa ile beraber gidiyormuşuz :mrgreen:
Sen yag degişimi için beni bekle istersen 1 ay sonra degiştircem bende beraber alırız 8 lt yag alınca 1 spyrey daha hediye eder belki :mrgreen:
Ne kadar alakasız di mi :mrgreen: ee insanın hayali Night Rod olunca, seçenekleri de bu yönde olabiliyo erocum.. :mrgreen: Ama tabi bu şu anda lafta. Benim oğlana talip çıkmazsa devam ederim :rendeer:
araya bir sele yenileme yaparım,