Gittiğim eğitimlerde eğitimci hocalarımız motorsiklette abs'nin gerekliliği kişiye göre değişir dedi. Çok iyi olsaydı pistlerde de kullanılırdı demişti. İyi bir plotajın abs li bir modelde apışıp kalacağını söyledi. Araştırdım görüşler hep bu yönde. Ben de çok önemli olmadığını düşünüyorum.
diversionun eskilerinde varmış abs. Keşke bırakmasalardı o versiyonu getirmeyi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-temiz-bakimli-diversion-600-yamaha-abs-li-135520310/detay
türünün tek örneği
diversionun eskilerinde varmış abs. Keşke bırakmasalardı o versiyonu getirmeyi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-temiz-bakimli-diversion-600-yamaha-abs-li-135520310/detay
türünün tek örneği
yanılıyor olabilirim ama diversion larda halen var ama diversion f lerde yok..
bu ilan da açık ve net gösteriyor ki bizim abs li ya da abs siz motorları 14500-15500 e almak şu durumda çok avantajlı değil alan açısından
Eski model olunca model adına bakmadım bile tabi :mrgreen: Ama arada isim dışında nasıl bir fark var o da önemli. Kasada ufak değişiklikler, içi büyük ihtimalle aynıdır.
Sizin motor 2. el açısından mantıklı, dediğin fiyata alır, bir sezon kullanıp aldığı fiyata satabilir, o ilan yaz sonundan beri orada
Şu sıralar görüyorum ki tr'de 2. el bazı modeller hariç hiç işlemiyor
Eski model olunca model adına bakmadım bile tabi :mrgreen: Ama arada isim dışında nasıl bir fark var o da önemli. Kasada ufak değişiklikler, içi büyük ihtimalle aynıdır.
Sizin motor 2. el açısından mantıklı, dediğin fiyata alır, bir sezon kullanıp aldığı fiyata satabilir, o ilan yaz sonundan beri orada
Şu sıralar görüyorum ki tr'de 2. el bazı modeller hariç hiç işlemiyor
ARKADAŞLAR YENİ ÜYE OLDUM SİTEYE TEMİZ FAZER ARIYORUM İLGİLENEN OLURSA YADA SATMAK İSTEYEN OLURSA GÖRÜŞEBİLİRİZ.
Adam ustalari kurutuyor bildiginBunun motoruyla falan ilgilenmeyin, orasini burasini yapmaya kalkmayin valla size de bulasir sonra, sizi de kurutur
![]()
Söylemiştin. Hatta o sözünden sonra herkes senden uzak durmaya da başlamıştı :mrgreen:
Senin bi bildiğin var ama saklıyosun gibi. Nedir bu işin aslı :mrgreen:
Evet arkadaşlar
Az önce noterden geldim Kırmızı Fazer'ımı benim kadar iyi bakabilecek bir abimize sattım.Kendisi forumun gizli takipçilerinden
Üye olmasını bilgi paylaşımlarında bulunmasını söyledim
Allah kazasız belasız kullanmak naip etsin.