Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Verem sana gardaşşş senden önemli mi :mrgreen: sana 16 bin tl olur :cherry:

tam olarak bilmiyorum ama sanırım Diversion F modellerinin ABS lileri türkiye ye gelmiyo...naked ın ya da yarın grenaj olanların var...şu morlu fümeli rengine hasta olmuştum fuarda...

2013-Yamaha-XJ6-Diversion-F-EU-Race-Blu-Studio-007.jpg

6977827106_39d4de31f6_z.jpg

02-yamaha-Diversion.jpg

Motosikleti
Evet ben de bitmiştim fuarda o renge.. Çok tatlı bi renk kombinasyonu sağlamışlardı. Hem mavinin hem grinin tonunu güzel yakalamışlar.. ::sm_smile

Motosikleti
Fazer 8'de beyazı tek geçerim. Heleki aksesuarları ve yan grenaj kapağı ve alt sakalı da beyazsa.. (Bildiğin gelin :mrgreen:)

Gittiğim eğitimlerde eğitimci hocalarımız motorsiklette abs'nin gerekliliği kişiye göre değişir dedi. Çok iyi olsaydı pistlerde de kullanılırdı demişti. İyi bir plotajın abs li bir modelde apışıp kalacağını söyledi. Araştırdım görüşler hep bu yönde. Ben de çok önemli olmadığını düşünüyorum.

Gittiğim eğitimlerde eğitimci hocalarımız motorsiklette abs'nin gerekliliği kişiye göre değişir dedi. Çok iyi olsaydı pistlerde de kullanılırdı demişti. İyi bir plotajın abs li bir modelde apışıp kalacağını söyledi. Araştırdım görüşler hep bu yönde. Ben de çok önemli olmadığını düşünüyorum.

motor üstünde 40 fırın ekmek yemiş biri için dezavantaj ama bu forumda abs nin kendine zarar getireceği kişi sayısı 2 zorlasan 3 tür...abs yi kuru asfaltta kullanılan bişey diye düşünmeyin..etkisi ve faydası ıslak zeminde...

Evet kişiye göre değişir, kimisi motora frenlerine kısa sürede alışırken kimisi yıllarca da binse alışamıyor acemi gibi frenleme yapıyor.

diversionun eskilerinde varmış abs. Keşke bırakmasalardı o versiyonu getirmeyi :(
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-temiz-bakimli-diversion-600-yamaha-abs-li-135520310/detay
türünün tek örneği

yanılıyor olabilirim ama diversion larda halen var ama diversion f lerde yok..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------

diversionun eskilerinde varmış abs. Keşke bırakmasalardı o versiyonu getirmeyi :(
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-temiz-bakimli-diversion-600-yamaha-abs-li-135520310/detay
türünün tek örneği

bu ilan da açık ve net gösteriyor ki bizim abs li ya da abs siz motorları 14500-15500 e almak şu durumda çok avantajlı değil alan açısından

yanılıyor olabilirim ama diversion larda halen var ama diversion f lerde yok..

bu ilan da açık ve net gösteriyor ki bizim abs li ya da abs siz motorları 14500-15500 e almak şu durumda çok avantajlı değil alan açısından

Eski model olunca model adına bakmadım bile tabi :mrgreen: Ama arada isim dışında nasıl bir fark var o da önemli. Kasada ufak değişiklikler, içi büyük ihtimalle aynıdır.
Sizin motor 2. el açısından mantıklı, dediğin fiyata alır, bir sezon kullanıp aldığı fiyata satabilir, o ilan yaz sonundan beri orada

Şu sıralar görüyorum ki tr'de 2. el bazı modeller hariç hiç işlemiyor

Eski model olunca model adına bakmadım bile tabi :mrgreen: Ama arada isim dışında nasıl bir fark var o da önemli. Kasada ufak değişiklikler, içi büyük ihtimalle aynıdır.
Sizin motor 2. el açısından mantıklı, dediğin fiyata alır, bir sezon kullanıp aldığı fiyata satabilir, o ilan yaz sonundan beri orada

düzgün motorlar genelde sahibindene düşmeden elden dosta tanıdığa gidiyor...

diversion f tam grenalı olan model...diversion yarım grenaj...

bu arada söyledim mi bilmiyorum, motoru verdiğim usta motor kazası geçirmiş 2 ay sonra sahalara dönebilecekmiş..motoru aldım ustadan..hafta sonu yeni açılan ve arkadaşımın çok övdüğü bir yere bakmaya gidiyorum motoru bırakmak için..konuşacam elemanlarla bakalım

Motosikleti
Söylemiştin. Hatta o sözünden sonra herkes senden uzak durmaya da başlamıştı :mrgreen:

ARKADAŞLAR YENİ ÜYE OLDUM SİTEYE TEMİZ FAZER ARIYORUM İLGİLENEN OLURSA YADA SATMAK İSTEYEN OLURSA GÖRÜŞEBİLİRİZ.

Son düzenleme:
Adam ustalari kurutuyor bildigin :) Bunun motoruyla falan ilgilenmeyin, orasini burasini yapmaya kalkmayin valla size de bulasir sonra, sizi de kurutur :)

Motosikleti
ARKADAŞLAR YENİ ÜYE OLDUM SİTEYE TEMİZ FAZER ARIYORUM İLGİLENEN OLURSA YADA SATMAK İSTEYEN OLURSA GÖRÜŞEBİLİRİZ.

Konunun geçmiş sayfalarına bir göz at arkadaşım. Motorunu satılığa çıkarmış olanlar var..

Adam ustalari kurutuyor bildigin :) Bunun motoruyla falan ilgilenmeyin, orasini burasini yapmaya kalkmayin valla size de bulasir sonra, sizi de kurutur :)

Senin bi bildiğin var ama saklıyosun gibi. Nedir bu işin aslı :mrgreen:

Evet arkadaşlar
Az önce noterden geldim Kırmızı Fazer'ımı benim kadar iyi bakabilecek bir abimize sattım.Kendisi forumun gizli takipçilerinden
Üye olmasını bilgi paylaşımlarında bulunmasını söyledim
Allah kazasız belasız kullanmak naip etsin.

Söylemiştin. Hatta o sözünden sonra herkes senden uzak durmaya da başlamıştı :mrgreen:

valla iyi ederler kendi sağlık ve şansları açısından:)

Senin bi bildiğin var ama saklıyosun gibi. Nedir bu işin aslı :mrgreen:

kendisinin cenabetlik katsayısı benden bir kademe daha azdır:)

Evet arkadaşlar
Az önce noterden geldim Kırmızı Fazer'ımı benim kadar iyi bakabilecek bir abimize sattım.Kendisi forumun gizli takipçilerinden
Üye olmasını bilgi paylaşımlarında bulunmasını söyledim
Allah kazasız belasız kullanmak naip etsin.

hayırlı olsun, istanbul dan biri diyordu bayramdan sonra ben almak istiyorum falan diye o almadı herhalde...alana da hayırlı olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar