cenabetliğim dalga dalga yayılıyor....
benim alete bakacak usta tatilde motor kazası geçirmiş...bel falan kırılmış adamın...baya da ağır bi kazaymış...neyseki yaşıyo...
Selamı sabahı kesicem yemin olsun :sunny:
senin uğradığın yok hacı merak etme sana bişey olmz da motorunı çok sık görüp zaman zaman yorum yapıyom aklında olsun![]()
Okuyom olm ben :mrgreen: ayrıca çarşamba görüşmelerine 2 haftada 1 düzeninde gelmeye çalışıyorum
Benim motora kimsenin nazarı dokunmaz gibi de :mrgreen: Ona bi sticker set gidecek ama bakalım
derde bak la, sticker set gidecek gibi...
:mrgreen: olm ne adamsın yahuŞu an forumu sinsi sinsi dikizleyen mkaptan mustafamla İzmirde incelemiştik yakışıklı makineyi.. Orada dikkatimizi çekmişti bu artçı selesi muhabbeti![]()
Valla bilemiyorum. Senin mevzudan da tam haberdar değilim ama. Görsel olarak bi elden geçirmek lazım onu
Senin moturun son durumu ne cidden?
hacım fiyatlar hepsinde aynı hemen hemen.Ben uzunca bir zamandır würth kullanıyordum geçenlerde castrol aldım ondanda memnun kaldımBeyler. Würth veya castrol zincir spreyi alıcam net üzerinden siparişle. En ucuz neresidir, var mıdır bilen arkadaş. Benim castrol'ü tükettim de ::utangac:
Çok geziyon hacım az gessen yeterdi onlar :mrgreen: iktisatlı kullanmıyon sen ama bu gençlik hep böyle :queen:Ben bitirdiğim Castrol'ü 7 liraya almıştım :mrgreen: Carrefour buna kampanya yapmıştı. ikişer üçer almıştık arkadaşlarla :queen: ama tükendi bu da be ::153::