http://www.motosikletim.com.tr/urun/akrapovic-honda-cbr-250r-titanyum-egzoz.aspx
Sizce alınırmı bu aralar baya taktım kafaya
Sizce alınırmı bu aralar baya taktım kafaya
pezevenq gitmiyoduda. duruyordu yol kenarından birden en sağda durarken en sol şerite daldı işte. yolun ortasına paralel geldi. adaletini .... böle Tr'nın. Asli kusurlu benı yazmıslar neymiş Orta şeritten gidmemem lazımmıs. hadi ben sucluyum. o pezeveng yolun ortasında napıodu ?
arka çanta 40 lt shad aldım. demiri özel olarak yaptı tamponcu. yan çantalar + arka çanta ile görüntüler
__ Kelleden ciddi bir operasyon geçirdim ( yinede keyfi diyelim :mrgreen: ), kasksız hayatta markete bile gitmem zaten, bu yüzden 10-15 gün CBR' ıma binemiycem, şimdiden çok özledim veledi ya,
sizleri çok çok iyi anlayabiliyorum beyler, motosikletine binemeyecek olan arkadaşlara büyük geçmiş olsun tekrardan :salut:
__ Linkteki Akrapovic iyiymiş, sanırım sadece susuturucu dimi :silent:
Ben CBR 250' ye çantayı aşırı yakıştıran biri olarak (özellikle siyah renge) gayet beğendim :cat:
Özellikle Shad bomba durmuşSoftlarda gayet güzel duruyor ama bana nedense güvenilir gelmiyorlar, içine değerli bişey konulamaz ya sanırım bu yüzden
Genel olarak fıstık gibi bir sport-touring ruhuna bürünmüş :cat::cherry:
Bende sadece yan çanta istiyorum ama Givi Asia sitesindeki yan çanta bağlantı aparatları ortalıkta yok, nasıl çözerim hala bilemiyorum :silent:
uzay boşluğunda yapmış 199 u.Ama beyaz 2012 cbr 250 ler sağlam kaçıyormuş 2013 lerde işyok..![]()
Kontak biraz hassas sanırım... Bende sıkıntı yok henüz ama sizin gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlar az değildi. Eğer kontak bu kadar hassas ise son anahtarı çıkardığınızda bir şeyler olmuş olabilir.. (Çok mu iyimserim?Bu sabah klasik işe gitmek için otoparka indiğimde resmen çıldırdım... anahtar kontağa zorlayarak giriyor, hatta o kadar zorluyor ki elimde kalıcak diye korkuyorum çıkartırken.. Bi ara durdum baktım doğru motoramı binmeye uğraşıyorum diye... Muhtemelen birileri kurcaladı motorur: durduk yere olacak birşey değil bu.. Kapalı otoparkta diye alarmlı disk kilidini takmıyordum ama neymiş 24 saat güvenlikde olsa takıcakmışım... Aman dikkat beyler..