[Ankara - MT]

Bizim Derviş hissiyat adamı değildir. Elleri nasır tutmuş, yüzü kir-pas-yağ içindedir ustamızın...

Ustamıza sahip çıkalım.

Bizim Derviş hissiyat adamı değildir. Elleri nasır tutmuş, yüzü kir-pas-yağ içindedir ustamızın...

Ustamıza sahip çıkalım.

keep-calm-and-dedeye-sahip-%C3%A7%C4%B1kal%C4%B1m.png

hacı motordan ve arabadan gelen standart dışı her sesi duyarım açık konuşayım...tabi önemli olan o aletin standartını bilmek...

Babamı gördüm sende... Sık sık kendimde de görüyorum bu aralar... Adam en ufak bir ses gelmeye duysun, anında tespit !!

Babamı gördüm sende... Sık sık kendimde de görüyorum bu aralar... Adam en ufak bir ses gelmeye duysun, anında tespit !!

geçen yeni aldığım araçta, izmir sıcağında seyahat ederken şüphelenince sık sık, klima cam müzik kapatıp arabadakilerin canına tak ettirdim...arka koltuk sırtlığından gelen çok ince bir ses tespit ettim...benim hayattaki başarılarım bu tarz işte:)

Neyse,
Akşama İş çıkışı Bizim soykanın motora çakmaklık takıcaz laklak da edicez muhtemelen gelmek isteyen haberdar etsin arkadaşlar..

geçen yeni aldığım araçta, izmir sıcağında seyahat ederken şüphelenince sık sık, klima cam müzik kapatıp arabadakilerin canına tak ettirdim...arka koltuk sırtlığından gelen çok ince bir ses tespit ettim...benim hayattaki başarılarım bu tarz işte:)

Koltuğu üstten tutan dişe lastik sarıp oturtacan onu, bikaçkere aynı sorun oldu da :)

Neyse,
Akşama İş çıkışı Bizim soykanın motora çakmaklık takıcaz laklak da edicez muhtemelen gelmek isteyen haberdar etsin arkadaşlar..

Haberdar etmeden gelemiyor muyuz? Yer mi ayırcan? Kamelyada, sigara içilmeyen bölümden olsun lütfen...

Neyse,

nerde..?

Koltuğu üstten tutan dişe lastik sarıp oturtacan onu, bikaçkere aynı sorun oldu da :)

daha ilgilenemedim valla ama bi bakayım..oturan kişi sırtını yaslayınce ses kesiliyodu...

Haberdar etmeden gelemiyor muyuz? Yer mi ayırcan? Kamelyada, sigara içilmeyen bölümden olsun lütfen...

motoru satmaktan vazgeçtim arkadaş sanırım...

Selamün Aleyküm
Ben Eskişehir de yaşıyordum bir süredir Ankara Gölbaşın dayım. Ankarayı pek bilmiyorum.
Buluştuğunuz takıldığınız bir yer var mı arkadaşlar. Biraz motor muhabbeti yapıp gezinmek isterim. İsterseniz Mogan gölünde çay ikram edebilirim ?

En sonunda bir çamurcu gelmiş şükür :) hoşgeldiniz, datlı su asfaltçıları bunlar bakma sen bunlara, utanmasalar grubun adını ankara er-5 er-6 sevenler derneği diye değiştirecekler :queen:

arazi tecrübelerinden yararlanırız artık sipeşıl da kullanmış adamsın :cat:

Evet o benim abi daha yeni gördüm forumda mesajını yeniyim epk bilmiyorum bildirimi felan nasıl acacagız mesela foruma birileri birşey yazınca benim haberim olmuyor :D

Evet o benim abi daha yeni gördüm forumda mesajını yeniyim epk bilmiyorum bildirimi felan nasıl acacagız mesela foruma birileri birşey yazınca benim haberim olmuyor :D

Onu bilemeyeceğim :) Hoşgeldin bu arada.

hala versis isterim ama şimdi uğraşamayacam satışıydı takasıydı şehir dışına çıkmasıydı, getirmesiydi...ki olayın maddi yönü var bir de:)

Bu zamanda motor alınmaz zaten, piyasalar bi nonoş oldu.

La olum nası bi psikopatsın sizi geçtim minik herifedemi(de ayrımıydı burda?) acımadın?

hacı kısa süreli ses var mı yokmu dinleyip tekrar eski konumuna getiriyodum aleti:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar