Bizim Derviş hissiyat adamı değildir. Elleri nasır tutmuş, yüzü kir-pas-yağ içindedir ustamızın...
Ustamıza sahip çıkalım.
hacı motordan ve arabadan gelen standart dışı her sesi duyarım açık konuşayım...tabi önemli olan o aletin standartını bilmek...
Babamı gördüm sende... Sık sık kendimde de görüyorum bu aralar... Adam en ufak bir ses gelmeye duysun, anında tespit !!
geçen yeni aldığım araçta, izmir sıcağında seyahat ederken şüphelenince sık sık, klima cam müzik kapatıp arabadakilerin canına tak ettirdim...arka koltuk sırtlığından gelen çok ince bir ses tespit ettim...benim hayattaki başarılarım bu tarz işte![]()
Neyse,
Akşama İş çıkışı Bizim soykanın motora çakmaklık takıcaz laklak da edicez muhtemelen gelmek isteyen haberdar etsin arkadaşlar..
Neyse,
Akşama İş çıkışı Bizim soykanın motora çakmaklık takıcaz laklak da edicez muhtemelen gelmek isteyen haberdar etsin arkadaşlar..
Koltuğu üstten tutan dişe lastik sarıp oturtacan onu, bikaçkere aynı sorun oldu da
daha ilgilenemedim valla ama bi bakayım..oturan kişi sırtını yaslayınce ses kesiliyodu...
Haberdar etmeden gelemiyor muyuz? Yer mi ayırcan? Kamelyada, sigara içilmeyen bölümden olsun lütfen...
nerde..?
Yeni-Yunusgil'de
motoru satmaktan vazgeçtim arkadaş sanırım...
Selamün Aleyküm
Ben Eskişehir de yaşıyordum bir süredir Ankara Gölbaşın dayım. Ankarayı pek bilmiyorum.
Buluştuğunuz takıldığınız bir yer var mı arkadaşlar. Biraz motor muhabbeti yapıp gezinmek isterim. İsterseniz Mogan gölünde çay ikram edebilirim ?
Toton başın ayrı oynuyor, okadar ortalığı ayağa kaldırdın, ben Versys istirem.. versis istirem !!
http://media.sinematurk.com/person/d/30/5b88d8755872/3556_2.jpg
Evet o benim abi daha yeni gördüm forumda mesajını yeniyim epk bilmiyorum bildirimi felan nasıl acacagız mesela foruma birileri birşey yazınca benim haberim olmuyor![]()
hala versis isterim ama şimdi uğraşamayacam satışıydı takasıydı şehir dışına çıkmasıydı, getirmesiydi...ki olayın maddi yönü var bir de![]()
nerde..?
motoru satmaktan vazgeçtim arkadaş sanırım...
olm bu piyasları hep sen alt-üst ettin zati..Onu bilemeyeceğimHoşgeldin bu arada.
Bu zamanda motor alınmaz zaten, piyasalar bi nonoş oldu.
olm bu piyasları hep sen alt-üst ettin zati..
geçen yeni aldığım araçta, izmir sıcağında seyahat ederken şüphelenince sık sık, klima cam müzik kapatıp arabadakilerin canına tak ettirdim...arka koltuk sırtlığından gelen çok ince bir ses tespit ettim...benim hayattaki başarılarım bu tarz işte![]()
La olum nası bi psikopatsın sizi geçtim minik herifedemi(de ayrımıydı burda?) acımadın?