arkadasımla istanbula giderken cbra 5.0 ben ise dukeye 5.5 yaktırdım
Aynen. @ferdinandd, buna ne diyorsun dostum???
arkadasımla istanbula giderken cbra 5.0 ben ise dukeye 5.5 yaktırdım
CBR 250 enjeksiyonlu dostum.
Önceki mesajlarımda belirtmiştim "kesici ile yarış yapıyorum" diye. Her vitesi kesiciye girmeden 0.5 saniye önce değiştiriyorum. Düşün artık![]()
![]()
arkadasımla istanbula giderken cbra 5.0lt, ben ise dukeye 5.5lt yaktırdım
Aynen. @ferdinandd, buna ne diyorsun dostum???![]()
Normal bir insan yaktiramazda ismaili tanidigim icin ismail yaktiriradam tum viteslerde redline yapiyor. 1 aydir son tuketimim 20tl benzinle 130km yapıyorum sehir içi korkup benzin alıyorum
ismailli ko alarsamda 3.5 olsun hahaha
bu akşam buluşma varmi ismail iftardan sonra? Golcukteyim ben.
Nihat abi bugün 19:00'da Metin abinin cafede buluşacağız yine. Buluştuktan sonra program var mı bilmiyorum.
İftardan sonra da hafta içi benim çıkmam zor. Cumartesi akşamı sahura kadar boşum amaZaten Cumartesi grubumuz bayağı iyi.
@ferdinandd, param olsa hemen alacağım bi 600CC makine ama para yok işteDaha benim motosikletin lastikleri bile değiştiremedim, düşün artık :mrgreen:
Bu arada sen bizim yakıtı CB125 ile kıyaslıyorsun sanırım. Sakın yapma öyle bir hata![]()
Cb125 ile bi depo 550 Km gittiğini söyleyen var!
@ferdinandd, param olsa hemen alacağım bi 600CC makine ama para yok işteDaha benim motosikletin lastikleri bile değiştiremedim, düşün artık :mrgreen:
Abi okadar hırpalamayın satıp üzerine ekleyecek daha az paraya ihtiyacınız olur, yazık günah diilmi hem :cherry:
Ama yinede fark çok fena. Biri çıkıp "RSV ile 11 lt/100km" yakıyorum dese, diğeride gelip "aa bende 22lt yakıyorum ama devirli kullanıyorum" dese, sizin hesabın bundan bi farkı yok"22lt ney lan::huuuh::" demezmisin:mrgreen:
Aha bende CBR' ın 5lt' yakması aynı şaşkınlığı doğurdu
@chemical- Yok abi kıyaslamıyorum, zaten alakaları yok![]()
CB ekonomi sınıfı olmasına rağmen arada 0.7lt fark oluşabiliyor gazı açınca, buda normalde yaktığının +3/1 i yapar demek istedim. "R" bi motosikletin 3lt yakarken 4lt yakması (yani +3/1) fazla yakması gayet normal demek istedim![]()
egsoz yaptırıpta pişman olan arkadaş var yanımda helikopter çalışıyor gibiydi ses rahatsızlıktan başka birşeye yaramıyor tek cc den race sesi alınmıyor kabullenmek lazım o yüzden tire gezisi iyi hoşta egsoz yaptırmaya gitmek bana uymuyor açıkcası ben bozmam orjinalliğini.arkadaşta yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta sabredebildi gitti orjinaline döndü sonra.yani tire 1 saatlik yol belki ama kalabalık olmak ve herkesinde işine gelecek şekilde olması lazım ki gidilesin.mesala ayarlanıp tire köfte yenilebilir oraya gitmişken birşeyler planlanır oralarda başka gezilcek yerlerde gezilir sonra toplu halde dönülür.yok siz gezersiniz ben o arada egsozu yaptırırm diosan o ayrı iş ama şu şekilde senin kastın gezi olmuyor
mrb süleyman, dostum haklısın olaya bakışın biraz sert olmuş sanki ben burda size bi işimi yaptırmaya çalışıyomuşum gibi algılamışsın sanırım, öyle bişey yok sakın öyle düşünme, gidip dolaşıp döncez, egsoz düşünen merak eden olursa da onlarda fikir sahibi olur diye hemde ustaya da uğrasınlar diye gelmelerini istedim, ama sen böyle düşünüyosan da zaten kusura bakma davetim sana değil kardeşim, ben dün hiç sebep yokken seferihsara gittim, biri çağırsaydı onun yanına da gelirdim, veya sen deseydin gel şuraya gidelim buraya gidelim direk gelirdim yok o işini yaptırcak yok şöyle olacak böyle olacak gibi düşüneceksek, ya ben forumu yanlış anladım, yada sen olaya başka bakıyosun, benim amacım yol yapacak bi sebep bulmaktı, benim gibi düşünen arkadaşlar varsa gelsinler tireye yada herhangi bi yere selamlar
Honda Tek silindir olması ile Yakıt avantajı sağlıyor ve torku yüksek bi makine.
Honda Kawasakiye göre servis ağı daha geniş ve 250 r parçaları cok ucuk kaçık değil.
Honda Görsel Olarak bakarsak Göstergesi Dijital. Daha Hoş geliyor bana Kawasakiye nazaran.
Kawasaki Çift Silindir bi motosiklet. Hondaya bakarak testlere bakarsanız dünya test var. Uzun yolda Hondayı yiyor.10-20 km var son hızları arasında.Ama kalkısta Hondayı yiyecek motorda yok250cc sınıfında.
Kawasaki Yedek parçası Çok Pahalı burda arkadasım var oradan biliyorum.
Kawasaki Çift Silindir çift buji dmekmasraf arkadas
ben Hondadan yana kullanıyorum tercihi.
bu video yu ezberledik artık..yeni şeyler bulun ninjalarBu videoyu izledikten sonra kararını değiştire bilirsin Kawasakiaçık ara fark atmış
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=IvCarbUP7ZI
Hacı CBR 250 Fiyat , teknik destek yakıt vs bakımından iyi ama performans istiyorsan Kawasakibu video yu ezberledik artık..yeni şeyler bulun ninjalar..ayrıca ninja honda değerlendirme ve tartışmalarında sona vardık çoktan ve honda da karar verdik.sayısız inceleme ve test değerlendirdik.ninjanın fiyatı daha düşük olsa bile almam..hız istiyorsam ninja değil 600 lük ya da 1200 lük alırım..ninja ile kaybedecek zaman yok..honda honda honda
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:18 ----------
8200 km yi devirdim ve iyi ki ninja almamışım diye şükrediyorum..
Senın Ninjayla Benım Hondayı takas edelim. ama üzerine 10,500 tl alırım anlaştık mı?at yalanı seveyim inananı
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:56 ----------
at yalanı seveyim inananı
performans ? Bizim motor performanssız? ilginç bi yorum. 250 cc den 300 Kmh Hız beklediğimizi sanıyorsan yanılıyorsun. altın elbiseli adamıda bi izlemenı tavsiye ederimHacı CBR 250 Fiyat , teknik destek yakıt vs bakımından iyi ama performans istiyorsan Kawasaki![]()
kawasaki iyi motor , ona diyeceğimiz yok ama kawasaki alan "bazı" çapsız tiplerin bu forumda ne işi var merak ediyorum, cbr ı geçse nolacak, geçmese nolacak, yarışa mı çıkacan aq.at yalanı seveyim inananı
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:56 ----------
at yalanı seveyim inananı
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------
:king:videoyu izledinmi çocuk kawasaki bu
Valla tamı tamına 4 litredir demiyorum. 100 Km'de 4 Litre uzun yolda oluyor genelde. Şehir içi kullanımda 4.5-4.6 filan olabilir.
Ama benim kesin hesabım şöyle oluyor. Tam dolu depo 13 litre ve ben genelde 13 litre ile 300 Km, en fazla 320 Km filan gidiyorum![]()