[Ankara - MT]

Gençler bu çarşamba ve cuma günü bilkette 2 söyleşi var,

1.si Kaan TUNA - Motosiklete nasıl başlanır;

https://www.facebook.com/events/445...8366165/?ref=notif&notif_t=plan_mall_activity

2.si Rahmi BARUTÇU ile teorik eğitim ve söyleşi

https://www.facebook.com/events/632987333393453/

Özellikle 2.sine olmak üzere iki organizasyona da katılmayı düşünüyorum. Haber edeyim dedim. Gelirim diyen varsa orada buluşalım. İş çıkışı olduğu için herkesin bireysel gelmesi daha kısa sürer diye düşünüyorum.
sevgili syanur
ben feysbuk'u kapattım.
acaba tarih ve saati de yazar mısın?

sevgili syanur
ben feysbuk'u kapattım.
acaba tarih ve saati de yazar mısın?

Sevgili DR.MZÇ :) Tarih 3 saat 5 lira.... :bounce:

10 Nisan Çarşamba; Kaan TUNA / 18:30 / Bilkent - Rektörlük binasında Mithat Çoruh Amfisi.

12 Nisan Cumar; Rahmi BARUTÇU / 18:30 / Bilkent - tam mekan henüz belli değil

:wiinkk:

Iki uflet, bi kursun doktur o soguklugu gecirir :)

Ben gelirim bi aksilik cikmazsa carsamba gunu, Cumaya allah kerim. Rektorluk binasi dedigin, yine bilkentin icinde di mi, gecen gittigimiz sekil mi yani?

Iki uflet, bi kursun doktur o soguklugu gecirir :)

Ben gelirim bi aksilik cikmazsa carsamba gunu, Cumaya allah kerim. Rektorluk binasi dedigin, yine bilkentin icinde di mi, gecen gittigimiz sekil mi yani?

Mekan olarak hiç bir fikrim yok. Kapıdaki güvenlik görevlisi anlatıyor zaten. Olmadı 1-2 keyword de alırız içeride sormak için :)

Cuma günü gelecek olan kişiyi merak ettim. İsim olarak duymuştum ama kendisine "Hocaların hocası!!" deniliyormuş ya, onun için :)

üniversite nizamiyeden gir rampadan yukarı çıkarken ikinci, sola dön bina sağında kalacak

Mekan olarak hiç bir fikrim yok. Kapıdaki güvenlik görevlisi anlatıyor zaten. Olmadı 1-2 keyword de alırız içeride sormak için :)

Cuma günü gelecek olan kişiyi merak ettim. İsim olarak duymuştum ama kendisine "Hocaların hocası!!" deniliyormuş ya, onun için :)

Kendisini duymaman garip habüse çocuk,
benim satmış olduğum f650'in aynısı ile katmanduya gidip dönmüş birisidir 2000 küsür yıllarında.

uzmantv de falan videolari olan amca degil mi yaw, baya unlu, ben de duymustum adini, valla aksilik cikmazsa cuma da gelirim ben. ikinci solmus bak ogrendik carsamba mekanini :)

...İsim olarak duymuştum ama...
Kendisini duymaman garip habüse çocuk,

Tatarca yazdığım için anlaşılmadı sanırım :) Yani ismen duyduk, yazıları felan var dergilerde vs,vs, ama hiç görmüşlüğümüz, tanışmışlığımız yok demek istedim.

Sanırım UzmanTV de de vardı videoları. Gelecen mi sen, ondan haber et...

Buarada şundan mı alsam diyorum, fiyatı da çok uygunmuş :p

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ekonomik-atak-torkdelisi-118189128/detay

olum çarşamba günü olan motosiklete başlama eğitimini ne yapacağınız ya...cuma günü olana kasın bence...

Ben de öyle demiştim zaten, yani motosiklete nasıl başlıycaz diye gidelim öğrenelimden ziyade sohbet muhabbet olur diye gidelim demiştim. Geçen gün Kaan beyle de tanıştım zaten, ayak üstü epey sohbet ettik eğitim sırasında. İyi bir insan, rahat felan, hoş sohbet. Ondan sonra dedim bari söyleşiye de gideyim, eğlenceli olur herhalde diye... Ayrıca sorcağı sorusu olana da olursa yardımcı olur herhalde

Kimbilir, belki pembe scooterlı miss bilkent-riders'lar da gelir sohbete erhan... :)

Maksat muhabbet olsun olm, gider iki dinler gelirim eve nolcak sankim. Hos tabii isten 6 da cikarsam gelirim, yoksa yalan olur zaten. Asil cuma gunku olana gitmek lazim tabii. Erhani artik scooter lu ablalar kesmez bence :)

Çarşamba'da Cuma'da gidelim derim ben.
Bilkent içinde mekan çok, söyleşiler bittikten sonra dağılmayız hemen. Özellikle Cuma.
Tabi hava durumu nasıl olur bilemem.

sağol siyanürcüm
yalnız mamasını satayım
her şey 14 nisan'dan önce ve
benim için hayat bir 14 nisan'dan sonra başlıyor :'(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar