İşe gidiş ve geliş scooter önerileri

Motosikleti
yok
İkinci el 1000km ve altı scooter b ehliyeti ile alacağım. bütçem 45k-50k arası. İşe gider gelirim, markete mahalleye çıkarım, ayak işlerini yaparım. Sanayi yüzü çok gördürmesin. Birde yokuş çıkarsın. yaklaşık 35-40 derece eğimli, 100 metrelik bir yokuş çıkıcam işe gitmek için. önerilerinizi bekliyorum.

Motosikleti
tk03 , dio
KUBA space 50 pro. Enjeksiyonlu çin malı çok uzun vadede belki sensör arızaları verebilir ama düzenli bakımda üzmez. Alternatif olarak 2. el 80 , 100 çevrilmiş temiz motorlarda bulabilirsiniz belki.

Motosikleti
yok
KUBA space 50 pro. Enjeksiyonlu çin malı çok uzun vadede belki sensör arızaları verebilir ama düzenli bakımda üzmez. Alternatif olarak 2. el 80 , 100 çevrilmiş temiz motorlarda bulabilirsiniz belki.
Space 50 pro da çevirilmiş olmuyor mu genelde

Motosikleti
tk03 , dio
sağolun tavsiye için, listeye ekledim. birde bu 80e çevirme işleminin motor sağlığı açısından zararı var mı?
var 50 lilerin krankları ince ve dayanıksız oluyor. O ince kranklara , yataklara 80 , 100 blok takmak kırılmalarına sebep olabilir. Almadan önce araştırmak lazım motorun krank kalınlığını bazı üreticiler sağlam krank koyuyorlar bayiler motoru aldığında yanında kit satıyorlar vb.

vrL

Motosikleti
Kymco
Aynı yoldan geçecektim ki bir anda tak etti ve ehliyeti alıp işimi görecek bir Kymco marka scooter aldım. 1 senedir İstanbul'da şehir içinde ve işe git-gel kullanmaktayım. İmkanınız varsa ehliyet almanızı tavsiye ederim.

Motosikleti
Ns200 15"
35-40 derecelik eğimli yolu çıkmak için bahsedilen 50cc skuterler can çekişecektir, belli bir süre sonra varyatör bakım isteyeceği için yokuşları çıkamayacak hale gelecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• vrL

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar