[Ankara - MT]

iyiymiş la alayım barime bi tane ama daha öncelikli ihtiyacım var
özellikleride iyi devir ayalamalı falan 8000den 30000 e kadar yahut polat alsın lazım olunca ben ondan alırım dicem ama
adam daha bana gazyağı getirecek kim sorarsa...

Edit:
http://www.hepsiburada.com/liste/lo...oductId=hrlotus210prcmini&categoryId=13003116

burda daha ucuzmuş ya la..

iyiymiş la alayım barime bi tane ama daha öncelikli ihtiyacım var
özellikleride iyi devir ayalamalı falan 8000den 30000 e kadar yahut polat alsın lazım olunca ben ondan alırım dicem ama
adam daha bana gazyağı getirecek kim sorarsa...

Edit:
http://www.hepsiburada.com/liste/lo...oductId=hrlotus210prcmini&categoryId=13003116

burda daha ucuzmuş ya la..

Nasıl bir fiyat araştırması - okuması yapıyorsun ??

Gaz yağını da yeni evinizin hediyesi olarak getircem. Sigarayı bırakırsan da her ay 1 lt getircem. Gerçi sigarayı bıraktığın para ile her ay 10lt gaz yağı alrısın, "win-win" :) yaparsın aslında ama neyse...

KDV haric gormus o abisi kizma hemen :)

Gidiyoz mu bu aksam yeni Yunusgile, basiyoz mu evi?

Nasıl bir fiyat araştırması - okuması yapıyorsun ??

Gaz yağını da yeni evinizin hediyesi olarak getircem. Sigarayı bırakırsan da her ay 1 lt getircem. Gerçi sigarayı bıraktığın para ile her ay 10lt gaz yağı alrısın, "win-win" :) yaparsın aslında ama neyse...

Bana akıl Verme Gazyağı verr!!:santa:

Polat ledlerin çok iyi iş yapıyor; bu güneşin altında Eskişehir yolunun ta öbür tarafından gözüme çarptın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Polat ledlerin çok iyi iş yapıyor; bu güneşin altında Eskişehir yolunun ta öbür tarafından gözüme çarptın.

burak naptın motur olayını.

bende bi cross düşünüyorum.

hadi alın sizde ( ktm 200 cü bi arkadaş da diyodu, baş ismi umurcan mı ne ) , bu sezon toz toprak görek biraz beraber.

hard cross olmasa da gezeriz angaranın baağlarında işte

okuyom ben ya :pale:
bugün motoru satarken bunu istesen de bozamazsın diyen sevgili çetincana telefon edeceğim bakalım ne diyecekler

bugün motoru satarken bunu istesen de bozamazsın diyen sevgili çetincana telefon edeceğim bakalım ne diyecekler

ne aldın ne sattın bi dur hele tek tek anlat,

cross alacan bi de okuyacan mı ?

burak naptın motur olayını.

bende bi cross düşünüyorum.

hadi alın sizde ( ktm 200 cü bi arkadaş da diyodu, baş ismi umurcan mı ne ) , bu sezon toz toprak görek biraz beraber.

hard cross olmasa da gezeriz angaranın baağlarında işte

Honda alacağım, ama bir daha ki sezona, yazdan sonra maalesef :( pahalı meretler, ikinci elleri biraz çoğalsın da anca öyle....

Motoru satarken mi??? Satıyor musun?

Burdan da yazayım madem,
Hoş daha tam düzene sokamadık evi fakat olduğu kadar,
Bu akşam bi toplaşma yapıcaz benim evde isteyen herkez buyursun gelsin arkadaşlar,
Sonra vay ben duymadım ben işitmedim yok hani bize niye söylenmedi denmesin :)
Adres istanbul yolu honda efe arkası :king:

OSMAN ABİ oku bak bunları :king: ..... :wiinkk:

Geçen polis uyardı, çakarlar kazaya sebebiyet verebilir, yasak ayrıca bilmiyor musun diye. Ondan beridir düz yakıyorum ledleri. Çakar olduğu zaman 4X daha dikkat çekiyor :) Sen nerden geçtin, nere gidiyordun??

Naptın yağmurluğu la?
Bi de o çakar kazaya nasıl sebebiyet verecekmiş?

öyle deme. akşam vakti sürerkene bu bebeyi geçme gafletinde bulundum, arkayı göremiyodum nerdeyse bunun çakarlardan

Burdan da yazayım madem,
Hoş daha tam düzene sokamadık evi fakat olduğu kadar,
Bu akşam bi toplaşma yapıcaz benim evde isteyen herkez buyursun gelsin arkadaşlar,
Sonra vay ben duymadım ben işitmedim yok hani bize niye söylenmedi denmesin :)
Adres istanbul yolu honda efe arkası :king:
Dershaneden saat 8'de çıkacağım 8.30~8.45 geç olmazsa bende gelmek isterim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------

http://maps.google.com/maps?hl=tr&rlz=1C2PRFA_enTR427&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44770516,d.ZWU&biw=1360&bih=643&um=1&ie=UTF-8&q=istanbul+yolu+honda+efe&fb=1&gl=tr&hq=istanbul+yolu+honda+efe&cid=0,0,12614139546972637871&sa=X&ei=wd1eUY7cCcq-PZyBgYAC&ved=0CIMBEPwSMAk
Tam olarak hangi sokakta?

Dershaneden saat 8'de çıkacağım 8.30~8.45 geç olmazsa bende gelmek isterim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------

http://maps.google.com/maps?hl=tr&rlz=1C2PRFA_enTR427&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44770516,d.ZWU&biw=1360&bih=643&um=1&ie=UTF-8&q=istanbul+yolu+honda+efe&fb=1&gl=tr&hq=istanbul+yolu+honda+efe&cid=0,0,12614139546972637871&sa=X&ei=wd1eUY7cCcq-PZyBgYAC&ved=0CIMBEPwSMAk
Tam olarak hangi sokakta?

Ozan ne yaptın yahu turan güneş tarafı falan

OSMAN ABİ oku bak bunları :king: ..... :wiinkk:

Geçen polis uyardı, çakarlar kazaya sebebiyet verebilir, yasak ayrıca bilmiyor musun diye. Ondan beridir düz yakıyorum ledleri. Çakar olduğu zaman 4X daha dikkat çekiyor :) Sen nerden geçtin, nere gidiyordun??

mesaj alındı, anlaşıldı tamam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar