Bende 2012 var daha 1650 km de motorum senin 2011 diye çektiğin resimdeki gibi yedeğe düşüyo yani E nin tam üzerine gelince
ewt biraz tuzlu ama saglam bi kask benim tercih eedicegim kask full carbon fiber ve air bag özelligi var ha bide dışarıdan kontrol edilebilen iç güneş vizorü var ve her kaskta mutlaka bulunması gerekiyor güneşli havalarda cok zor oluyor siyah cam taksan geceleri sıkıntı cekiyorsun onun için mutlaka farklı bi kask bile secersin iç güneş vizörünün olmasına dikkat et ve farklı modellerde kask bulursan banada link atarsan sevinirim bende kask arıyorum suan
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
suan kapatmak zorundayım pc yi yarın sabah kalktıgımda senin buldugun kaskıda araştırım benim buldugum kask sharptan 4 yıldız almış bir kask yarın senin kaskıda araştırayim
ya cok fazla ucmicak bişey mesela max 300-350 lira diyeyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------
kesinlikle iç güneş vizörünün olmasını istiyorum öyle cok jan janlı desenli olmasına gerek yokk sade ve güzel olablir 350-300 lira dedimdemillet beyendigim kaska 275 lira dedi cok pahalı flaan dedi .D kafam karıştı acıkcası gercektente öyle gibi genede 250 lira civarı gibi bieşy diyeyim
ya cok fazla ucmicak bişey mesela max 300-350 lira diyeyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------
kesinlikle iç güneş vizörünün olmasını istiyorum öyle cok jan janlı desenli olmasına gerek yokk sade ve güzel olablir 350-300 lira dedimdemillet beyendigim kaska 275 lira dedi cok pahalı flaan dedi .D kafam karıştı acıkcası gercektente öyle gibi genede 250 lira civarı gibi bieşy diyeyim
eksisi var kapalı kasklar en güvenlisihttp://www.feyizoglu.com/FF370-ceneden-Acilir-Kask-Siyah_47029.html#0
peki su üstteki kask nasıldır ? iyimi ? bilen yardımcı olabilcek biri varmı ? acaba birde bir şeyi merak ediyorum ceneden acılır kask ile kapalı kaskların güvenlik acısından veya başka acılardan bi artısı veya eksisi varmıdır?
Şahsen bana söylüyormuşsunuz gibi algıladım. Shark Speed-R'ın yapısı fiberden ve biraz y.dışı sayfalarındaki incelemelere bakarsanız bir kaç kişinin arai kaskı olupta shark speed-R modelinden her yönden daha memnun olduklarını görebilirsiniz.
http://sharp.direct.gov.uk/
Yukarıdaki adresten test sonuçlarını görebilirsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
üzerinize almayınız lütfen sadece fikrimi paylaşıyorum bu bizim ülkemizde böyledir hep motosiklet dede aynı şeyler yaşanıyor çin malıysa kafadan almayın diye bir yaklaşım var ülkemizde ben sadece kendi fikrimi paylaşıyorum parası olan alsın 2 binliralık ürünleri tabi terleme falan yapmaz ekstrası çok olur kullanışlı olur rahat olur başka fiyatı çok olur bu yani