Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben zaten almayın demiyorum zaten yanlış anlaşılmasın sakına fiyata göre kalite belirlenmesi saçmalık sadece ben sadece belgelere bakarak iş yapma taraftarıyım honda kullanıcısına yamaha yı sorun yerin dibine sokar aynı şekilde yamaha kullanana da honda yı sorun binlerce bahane kusur bulunur.
Aslında sade forum da sorulması gereken şey kask kafanda nasıl oturduğunu hava alıyor mu ses yapıyor mu gibi olmalı yoksa kalite konusunu forum da tartışmak mantıklı değil adamlar yapmış belgelemiş ve paylaşmışlar girip bakmalı herkes oradan. Benim görüşüm bu yönde Daha kafasına kask takmamış insanlar kask hakkında yorumlar yapıyor insanları kendi inandığı yanlışlara yönlendiriyor.

kask olayında biraz motorunuzuda göz önüne alın pahalı kask iyidirde onlar yüksek hızlr için koruma sağlıyor ama ybr ile 100 km ile kaza yapma ihtimaliniz bile çok düşük yani gidip 200 km hızda dahi koruma sağlamak için tasarlanmış kaskları almak biraz abartı oluyor

kardeş kask konusunda sana katılıyorum ,ybr nin max hızı belli bu tip motora biniyorsan bir ls2 kaskı yeterli olacaktır,

kask alırken ne kadar iyisini alırsınız o kadar iyidir motorun markası hızı önemli deyildir şöyleki ilk nitro çene açılır kask aldım 2 ci eldi ama temizdi hiç memnun olmadım içeri aldğı hava olsun, ses yalıtımı, konforu olsun, yüksek hızlarda kafan rüzgarda sağola giderdi aerodinamik olarak sıfırdı,scorpion exo kapalı kask aldım aradaki farkı ilk kulanımda anlıyorsunuz ses yalıtımı, konforu,aerodinamik olsun hemen fark ediliyor şöyleki bende merak ediyordum nasıl kask deyermi bu kadar para veriliyor para kolay kazanılmıyor sonuçta ilk almaya gitdiğim gün test etme fırsatım oldu o gün aşırı rüzgarlıydı kafam o kadar rahat ettiki anlatam içim rahatladı o zaman anladım ıyıki almışım tavsiyem bütçeniz elverdiğinçe iyisini almaya bakın sonuçta bende biliyorum para kolay kazanılmıyor herkes gönlünde iyisini almak ister olmuyor ben mesala arai, shoei almak istedim ama bütçe sonuçta alamıyorsunuz...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-temiz-yamaha-arayanlar-buraya-115069205/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-tertemizatlara v-ybr-112796181/detay bunlar falan neden bu fıyatlata verıyolar

F54

onlar hiç aç karnına sopa yememiş te ondan zaten sıfır ybr 4100 tl
o ilanlara bakma sen gerçek satıcı olsalar o motor lar 3500 etmez keyfi satıcılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-temiz-yamaha-arayanlar-buraya-115069205/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-tertemizatlara v-ybr-112796181/detay bunlar falan neden bu fıyatlata verıyolar
Yağ yakan bir peynir tenekesine ( :queen: ) 6600 isteniyorsa ybr 125 gibi gerçek bir motosiklete bu fiyatlar oldukça normaldir.

F54

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-5000-tl-maledecegine-uygun-fiyatli-ybr-101164814/detay

ewt biraz tuzlu ama saglam bi kask benim tercih eedicegim kask full carbon fiber ve air bag özelligi var ha bide dışarıdan kontrol edilebilen iç güneş vizorü var ve her kaskta mutlaka bulunması gerekiyor güneşli havalarda cok zor oluyor siyah cam taksan geceleri sıkıntı cekiyorsun onun için mutlaka farklı bi kask bile secersin iç güneş vizörünün olmasına dikkat et ve farklı modellerde kask bulursan banada link atarsan sevinirim bende kask arıyorum suan

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------

suan kapatmak zorundayım pc yi yarın sabah kalktıgımda senin buldugun kaskıda araştırım benim buldugum kask sharptan 4 yıldız almış bir kask yarın senin kaskıda araştırayim

Gökhan benim tavsiyem kesinlikle kapalı kask olsun, bende zeus var (400TL) çeneden açılır, çok ses yapıyor ve aerodinamik hiç yok.

F54

ben hıc bır sey anlamadım bu motor pıyasasından tutduran gecırıyor gıbı bır olay var

motor alacaksan servis bakımlı kazasız olsun evrak eksiği vs olmasın satış ı da motoru teslim aldığın gün al
piyasaya gelince fiyatlara fazla takılma pazarlık ettiğin zaman güzel fiyata güzel motor alırsın
ama cebinde para olacak

aynen öylee senin kaskı araştırmaya başladım ama biraz zayıf bi kask haberin oslun

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------

vlaha ustad arıyorum hayla ama kask hakkında tek bi yorum veyta acıklama bulamadım :S sharptan kaç yıldız almış onu bile bulamuyorum sasırdım akldım ama hayla arıyorum

Yani hem güvenli hem ucuz olsun :) ben senin araştırma sonuçlarını merak ediyorum, bi sonuca vardığında paylaşırsan sevinirim.

Sedat abi arka çamurluğa bağlı bir muşamba parçası varya :) :)
Abi o çok işe yarıyor mu benim ybr'de sırtıma kadar çamur atıyor, hele artçı geldimi ziyan oluyor arkada.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------

Arkadaşlar motosikletime yağ alıcam da,
Castrol Power 1 mi alıyım yoksa motul mu alıyım? Yaza yaklaşıyoruz şuan motosikletimde 15w50 var büyük ihtimal çok geç ısınıyor çünkü. 10w40 mı alıyım? Yoksa 15w50 mi alıyım yine? Bu arada bizim motosikletlere yarı sentetik yağ kullanıyoruz dimi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar