Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sedat abi arka çamurluğa bağlı bir muşamba parçası varya :) :)
Abi o çok işe yarıyor mu benim ybr'de sırtıma kadar çamur atıyor, hele artçı geldimi ziyan oluyor arkada.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------

Arkadaşlar motosikletime yağ alıcam da,
Castrol Power 1 mi alıyım yoksa motul mu alıyım? Yaza yaklaşıyoruz şuan motosikletimde 15w50 var büyük ihtimal çok geç ısınıyor çünkü. 10w40 mı alıyım? Yoksa 15w50 mi alıyım yine? Bu arada bizim motosikletlere yarı sentetik yağ kullanıyoruz dimi?

Yeni sayfaya taşıyım dedim :)

Sedat, bu öndeki uzun camı nereden temin ettin?

Eski sahibi taktırmış bilgim yokk ama sirkecide neyin vardır..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------

Bu bu kamyon bu :mrgreen: Arka çamurluktaki ne öyle kamyonların arkasındaki gibi :cherry: Şaka maka güzel makina :)
park halindeki bi kamyondan kesip perçinledim işin özü bu arabadaki tozluk misali oldukça kullanışlı beğenmeyen söker atar :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ilk-sahibinden-hic-kazasi-yok-aksesuarli-2008-ybr-125-115426702/detay/
Veeeee bomba ilan...:bounce:

sen kim bilir kaça aldın motoru :silent:
ölücü sedat :mrgreen:
Biz kimseden zorla motor almadık aga amacım ikisinden birini satmak hangisine kısmet çıkarsa birisi kalacak..gönlüm isterki kırmızı kalsın..Baktıkça ramçomu hatırlayım :p Yakında ramazandan fazeri de alıcam aha buraya yazıyom... Vurcam kırbacı :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------

ankaralı motor bu kadar mı belli eder kendini damalı seleler soba bacası eksoz tesisatsız ybr yok memlekette...

Yeni sayfaya taşıyım dedim :)

arkadaşlar benim anlamadığım bir konu var neden yamalube varken başka yağlarda ısrarcısınız kullanma klavuzunda yamalube diyor,öğrenmek istediğim bu yağ iyi değilmi yada performansımıdüşükte başka yağlara yöneliyorsunuz ben 15 yıldır motor kullanıyorum fakat yamahada yeniyim bilgilendirirseniz sevinirim.

arkadaşlar benim anlamadığım bir konu var neden yamalube varken başka yağlarda ısrarcısınız kullanma klavuzunda yamalube diyor,öğrenmek istediğim bu yağ iyi değilmi yada performansımıdüşükte başka yağlara yöneliyorsunuz ben 15 yıldır motor kullanıyorum fakat yamahada yeniyim bilgilendirirseniz sevinirim.

BEn 500kmde shell ax7 ile değiştirdim pek bir fark göremedim sonra 2000 küsürde serviste yamalube koyulmasını istedim ve 100 km yolculuktan sonra vites geçişlerinde ve gaza tepkisinde belirgin bir fark oldu, serviste değiştireceğim için yine yamabule tercih edeceğim.

BEn 500kmde shell ax7 ile değiştirdim pek bir fark göremedim sonra 2000 küsürde serviste yamalube koyulmasını istedim ve 100 km yolculuktan sonra vites geçişlerinde ve gaza tepkisinde belirgin bir fark oldu, serviste değiştireceğim için yine yamabule tercih edeceğim.

demekki yamalube yola devam edecem ,teşekürler kardeş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar