125 cc lik motoru kampana frenle durdurmak çok zor olur
Getirsinler sakıncası yok, mesela 2500 liraya vergisiz 100'lük cub getirirlerse alabilirim. Ama şuanki şartlarda çinliler hala ekonomikHepsini getirsinler çeşit bol olsun.Bi CBF birde CB var, yetmiyor kardeşim.Her bütçeye göre getirsinler bence
http://www.kanuni.com.tr/upload/ifotolar/1625_hg.jpg
http://c1302.hizliresim.com/16/h/k41z1.jpg
Hondanın ne farkı kaldı kanuniden mondialden :mrgreen:

Haklısınız. http://www.honda.co.za/en/products/motorcycles/commercial/ace-125/#/model-overview/features/Şu bir gerçek: şahsen ben bu motoru beğenmedim (şekil-şemal olarak vs.). Ancak her yeni gelen modele de bok atılmasını anlayabilmiş değilim.
Hondaistler açıklasın, honda'nın kubadan mondialden ne farkı kaldı vs.
Yahu arkadaş belki kubadan mondialden bir farkı yok bu modellerin çünkü kuba dediğin mondial dediğin motor, teee vakti zamanında honda gibi baba markaların ürettiği efsane olmuş modelleri kopyalayıp kopyalayıp önünüze getiriyor. Şimdi Honda, o eski serileri tekrar meraklısına sunmak istediğinde ''aaa kubadan ne farkı var?''. Bu ne yaman çelişkidir be arkadaş.
CB125E gelmeden önce konusu açıldığında hatırlayanlar vardır, yuvarlak farlı ve stickerları vs. farklı bir model tartışılıyordu. Hoş ben o yuvarlak farlı modelin gelmesini isterdim ama millet yok o armut farla mı satılacak yok o bilmem neyle mi ybr'ye rakip olacak vs. diye çemkirdi.
Ne oldu? Kafa grenajlı şekilde geldi. Bu en basit bir örnek.
Hele bir durun, soluklanın. Yerden yere vurmadan önce bekleyin, görün, kullanın. Beğenmeseniz de, bu motoru beğenmiş kişiye saygınız olsun. Kimse sizin altınızdaki nerde yolda bırakacağı belli olmayan motora atıp tutuyor mu? Ben karşımda dünyanın en dandik döküntü motoruna binen kişiyi de görsem motorunu yerden yere vurmam. Adamın parası ona yetmiştir onu almıştır vs. Onun için çok kıymetlidir, sana ne, bize ne.
Daha motor gümrükten içeri girmemiş, hemen dırdır başladı. Dediğim gibi eski efsanelerin modellerini kopyalayanlar sanki o modeli üreten firmaymış gibi algılanıp, şimdi hondaya bilmem neye laf atılıyor. Böyle olunca, hondaistler bunu açıklasın demeden önce, anti-hondacılar bu çekememezliği bir açıklasın. Dikkat ederseniz honda kullanıcısı veya hondaist olduğu idda edilen kimse of ne motor ama, çok güzelmiş vs. demedi. Ama anti-hondacılar hemen yerden yere vurdu bile.
Buradan da hangi kesimin daha önyargılı olduğunu anlıyoruz.
evet nitekim öyle..Bunlar Çini bitirmek için kolları sıvamış belli.
Getirsinler sakıncası yok, mesela 2500 liraya vergisiz 100'lük cub getirirlerse alabilirim. Ama şuanki şartlarda çinliler hala ekonomikkullanmasını bilene tabi.
Egzoz boğazındaki civatalar düştü diye patlamış mı oluyor egzoz ? 2 tane 6'lık civata kaç kuruş. isterlerse kola kutusundan yapsınlar yinede 350km de patlamaz bir egzoz.Çinlilerle aynı kefeye koymaktan ne zaman vazgeçeceksiniz?
Geçenlerde geçmiş postlarıma bakıyordum.
Kanuni storm scooter ın egzozu 350 km de patlamıs.
Kullanmayı bilmemekle ne alakası var acıklar mısın?