Ankarada plakalı ruhsatlı (sağlam olmasada olur, projelik) Jawa arıyorum çevresinde olan varmı acep ?
Oncelikle hangi model ve hangi cc istiyorsn??ben kendi zevkime göre yapmak istiyorum abi![]()
Bugün İstanbula sürdüm hava gayet bereketliydi yolda hiç delikanlı motorcu göremedim sadece bir iki ERKEK motorcuya rastladım![]()
94 model bi fln bi 3.5 olsa fena olmazOncelikle hangi model ve hangi cc istiyorsn??
Biz bulamadik ta antepten alip gelmistik??
Aslansın be Okan Abi, kim kaldı harbi motorculardan, bi sen bi ben
An itibariyle eve girdim, motoru park yerinden evin önüne çekip parketmekti amacım ama motora binince içime şeytan girdi sanki, açtım gazı, doğukent bulvarından ikeanın önüne, oradan u dönerek ahlatlıbelin önüne ve oradan da u dönüp evin önüne geldim, park yerinden evin önü 55-65 mt. ben yaptım 35-40 km. Bacaklarım ve ellerim dondu zaman zaman 160 km. ye çıkmam sebebiyle ama ne başağrısı kaldı, ne yorgunluk, ne depresif ruh hali, bomba gibiyim lannn![]()
Ankarada 1tl'yle çalışan basınçlı su makinesinin kokusunu mu aldın yoksa? Eğer öyle birşey varsa yorumlarını bekliyoruz..Ben motoru yıkamayı düşünüyorum köroğlu işkembecisi yakınlarında bir benzinlik varmış, kırkkonaklara giderken, oraya gidicem, çıkmayı düşünen yok heralde, ordan sonra da belki motomax a uğrarım diye düşünüyorum, bir iki pantolon deneerım belki. biyerlere gidicek olanınız varsa yazın da haberimiz olsun.
Ankarada 1tl'yle çalışan basınçlı su makinesinin kokusunu mu aldın yoksa? Eğer öyle birşey varsa yorumlarını bekliyoruz..