[Ankara - MT]

He ya :) sırf pintilik yapacağım diye aldım.

Bülent Abi pantolon markası Difi. İçinde iki tane çıkarılabilir astar var, kaliteli bir şeydir. Link bulabilirsem atacağım.

Fatih Abi benimkini vereyim sana, kiloyu dert etme :)

Edit: Ahanda bu: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-pantolon-dort-mevsimlik-motocu-pantolonu-3-kattan-olusuyor-103613648/detay

yok hacı kafaya koydum, romatizma olup torunlara sızlanacam büyüklerimizden gördüğümüz gibi.
örenek ve göreneklerimize sahip çıkalım :)

yok hacı kafaya koydum, romatizma olup torunlara sızlanacam büyüklerimizden gördüğümüz gibi.
örenek ve göreneklerimize sahip çıkalım :)

Sonra yaşlanınca genç motorcuların kafasını şişireceksin öğütlerinle :) Hangi eski motorcu amcayla sohbet etsem mevzu dizlere geliyor illaki :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm arkadaşlar, ankarada amortisör için yağ satan yer var mı ? fork oil diye biliniyormuş. Amortisörlerin yağ keçesini ve yağını değiştiricem. 10w açık satılan amortisör yağı koysam sorun teşkil eder mi?

slm arkadaşlar, ankarada amortisör için yağ satan yer var mı ? fork oil diye biliniyormuş. Amortisörlerin yağ keçesini ve yağını değiştiricem. 10w açık satılan amortisör yağı koysam sorun teşkil eder mi?

Abi ben geçenlerde ulusandan aldım ipone 30 liraydı sanırım , hiç bulaşma açık yağa falan gerek yok.

açık almanı pek tavsiye etmem zira pek randuman alamadım ama hani şu kenan arkadaşımızın tanıdığı 444 motor var ordan almıştık biz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya ben aslında 4.44'e Telefonda sordum. Sol keçeden yağ kaçırıyor nasıl yaparız diye; Tek keçe 25 tl dediler, ve diğer keçeden de yağ kaçırması eli kulağındaymış. 25 de o. 50 tl keçe dediler, 25 tl yağ, 100 tl işçilik. toplamda 175 gayme istediler. Çok geldi bana. Daha sonra sincanda bi tamirciye sordum;malzeme hariç 150 işçilik alırım dedi :))

Bende dün orjinal 1 çift keçeyi 21 tl ye aldım. Bugünde sincanda yağ'a baktım ama bulamadım.Yarında biraz bakayım kutulu satılan bulursam alayım.

O xl200 fatihi bi kere gördüm, xt660r almıştı.

Hava yağmurlu diye kimse çıkmıyor sanırsam, Valla ben mont ve pantolon arayışındayım uygun fiyatlı. Taksitle falan bişiler alayım diyorum, yoksa bu havalarda normal pantolon ile motor çekilmiyor :) Bugunde yağmurlu diye motorla gelmedim, keşke gelseymişim, fazla bişi yağmadı. Halen şirkette ikamet etmekteyim, akşamüstü eve 45 dakkalık yürüyüş sonunda varmayı düşünüyorum, Benden haber alamazsanız, arayıp sormaya falan çalışmayın. Ben gerekirse sizi bulurum :)

O xl200 fatihi bi kere gördüm, xt660r almıştı.

Hava yağmurlu diye kimse çıkmıyor sanırsam, Valla ben mont ve pantolon arayışındayım uygun fiyatlı. Taksitle falan bişiler alayım diyorum, yoksa bu havalarda normal pantolon ile motor çekilmiyor :) Bugunde yağmurlu diye motorla gelmedim, keşke gelseymişim, fazla bişi yağmadı. Halen şirkette ikamet etmekteyim, akşamüstü eve 45 dakkalık yürüyüş sonunda varmayı düşünüyorum, Benden haber alamazsanız, arayıp sormaya falan çalışmayın. Ben gerekirse sizi bulurum :)
abi bizim burda karla karışık yağmur yağıyo, bence o 45 dakikalık yürüyüş öncesinde ahaliden bi helallik iste :D

''kışın geldiğinin anlaşıldığı an'' ; motosiklet forumlarının ıssızlaşmaya başlaması..

yunus usta 50'ye yapar onu.
yunus usta anıttepede.
uygun fiyat, titiz işçilik.
yunus usta.
http://www.youtube.com/watch?v=wYdAQ8fgXUY

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------

la bu bizim xl200'lü fatih değil mi?

http://www.youtube.com/watch?v=pk70k-c1IfA&feature=related

Böle deyince turgayın yemek borcu geldi aklıma :p
Trgy unutmadık, kalbimizdesin..

usta iyi para istemiş ya la
Mustafa hocam senin amortisör keçesini değiştiririz ama bize kapalı bir yer lazım havalar bozmuş anlaşılan hoş bende şehirdışındayım yarın dönücem.
Haberleşelimde imece usülü halledelim senin amortisör keçesini o kadar para verme yazık günah.

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkür ettim yunus düşüncen için. okadar para vermemek için kendim değiştireceğim.bizim atölye var orada yarin halledeceğim.

çok ıssızlaşmış buralar...bu havada motora binenleri gerçekten tebrik ediyorum....

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------

Yo bende kupkuruydum ixs al on numara ruzgar yagmur gecirmiyor icinde extra sokulebilir iclik de var.

önceliğim her ne kadar bot olsa da pantolon bakıyorm ben de..ixs de pahalıymış yaw...

Ankarada plakalı ruhsatlı (sağlam olmasada olur, projelik) Jawa arıyorum çevresinde olan varmı acep ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar