[Ankara - MT]

Yuvarlak ya da kare profilin kendine özgü avantajları var. Ama yuvarlak en iyisi neden dersen esneme daha fazla köşeli esnemez direk bükülür hem merak etme kullanılacak boru 2.5cm çapında olacak en az yani eski kalorifer boruları gibi gayet sağlam bi o kadar da rahat olur montesi. Bu flanşlar gayet iyi iş görür direk boruları vidala okadar hem sonrası içinde iyi olur. Eğer flanş(yani köşe birleştirici) ile yaılırsa ilerde sadece ek flanşlarla projeyi büyütebilir ya da herhangi bir yerine ek yapablirsin.
Üst taraf içinse aynı dememin nedeni iskelet yapısı benzer olacak yani tam ortalardan dikey ve yatay profil geçecek ama çatı için başka önerilerde varsa olur aklıma gelen bunlar şimdilik.

Motosikleti
VFR1200X
Herkes motosiklet garajı üzerinde çalışıyor sanırım. Bu sessizliğin sebebi başka bir şey olamaz :)

Birazdan eve gitmek üzere yola çıkıcam, altı üstü 4-5 km bişi ama bacaklar donuyorrr :) Bana kesin şöyle sağlamından bi motor pantalonu lazım. Şu bizim polatoğlan da olan lbc mi neydi yandana fermuarlı olanı alsam mı acaba diye düşünmekteyim.

Hahaha :) Millet ilk mesajı bekliyormuş, dökülmeye başldılar :)

Bülocan, valla lbc ucuz etin yahnisi, zaten kurye değiliz, 3-5 dakka giyceksin. İşini görür mü? Görür bence...

konuyla alakası yok ama motor 2 gün sağnak yağmur altında kaldı şimdi çalıştıramıyorum. yani tahminimce ateşlemiyo. beyin ve bujileri yeni değiştirdim. yağmur yağmadan önce mükemmel çalışıyodu. yağmur nasıl bi etki yapmış olabilir ? :/

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Birazdan eve gitmek üzere yola çıkıcam, altı üstü 4-5 km bişi ama bacaklar donuyorrr :) Bana kesin şöyle sağlamından bi motor pantalonu lazım. Şu bizim polatoğlan da olan lbc mi neydi yandana fermuarlı olanı alsam mı acaba diye düşünmekteyim.
bülo bence nitro nun pantolonunu al.koray da kullanıyor.beypazarı gezisi sonrasında ayaşa kadar sağanak yağmurda donu kuru kalan tek koray dı.:)

konuyla alakası yok ama motor 2 gün sağnak yağmur altında kaldı şimdi çalıştıramıyorum. yani tahminimce ateşlemiyo. beyin ve bujileri yeni değiştirdim. yağmur yağmadan önce mükemmel çalışıyodu. yağmur nasıl bi etki yapmış olabilir ? :/

Ateşleme tuşuna kadar yolu var... Hiç başıma gelmedi, ilk aklıma geleni yazdım doğrusu...

bülo bence nitro nun pantolonunu al.koray da kullanıyor.beypazarı gezisi sonrasında ayaşa kadar sağanak yağmurda donu kuru kalan tek koray dı.:)

İspat yoluyla ikna diyorsun...:bounce: Hayır bülo LBC al, LBC al, kardeş kardeş gezeriz... :queen: :p (öfff bu gün ne geyik var üzerimde, atamadım bir türlü... Eve gidip motor mu sürsem ki? )

Haci bu lbc yi alırsam kışın kese mi beni yani onu düşünüyom bi de burda yok internetten alıcam, benim kasa büyük, denemeden almakda istemiyorum yani.

Üseyinn, Koray ınki nitro değil de 4riders dı diye hatırlıyom ben yanlış mı hatırlıyom acabaa?

Haci bu lbc yi alırsam kışın kese mi beni yani onu düşünüyom bi de burda yok internetten alıcam, benim kasa büyük, denemeden almakda istemiyorum yani.

Üseyinn, Koray ınki nitro değil de 4riders dı diye hatırlıyom ben yanlış mı hatırlıyom acabaa?
bak şimdi ben de ikileme düştüm.benim mont nitroydu damla su almamıştı korayın da pantolon kuruydu.o ara yaptık muhabbetini ikisini toplasan birimizi korurdu diye.neyse gelince yazar.ama onun kullandığı pantolonu tavsiye ederim.motomax te satılıyormuş.

---------- Post added at 19:45 ---------- Previous post was at 19:42 ----------

evet sanırım 4riders çünkü motomaxte nitro pantolon yok.sanırım bu pantolon.
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4RIDERS-4-MEVSIM-PANTOLON-pmu1736.html

yarın motoruma akü alacağım yıba çarşısı acıkmı bılgısı olan varmı yada alabılecegım başka bır yer varmı
birde onerebılecegınız aku markası varmı ?

yarın motoruma akü alacağım yıba çarşısı acıkmı bılgısı olan varmı yada alabılecegım başka bır yer varmı
birde onerebılecegınız aku markası varmı ?
evet,yiba çarşısı açık.içerde dolaşıp fiyat araştırması yapıp sonrasında alın.artı olarak jel olan ve amperi yüksek olan bi akü alırsan daha iyi olur.

aldığımız pantulu vicudumuza uygun şekilde kestiip biçebiliyoruz değil mi normal pantul gibi...havamız bozulmasın seneyede giyer diye 2 beden büyük kıyafet alınan lise çocuu gibi gezmeyelim:)

aldığımız pantulu vicudumuza uygun şekilde kestiip biçebiliyoruz değil mi normal pantul gibi...havamız bozulmasın seneyede giyer diye 2 beden büyük kıyafet alınan lise çocuu gibi gezmeyelim:)

Ben mal gibi XXXL pantolon aldım %50 indirimli diye :) Size tavsiyem bedeninde alın, benim gibi utanarak giymeyin :)

Bülent Abi sana benim pantolonu satayım 80 gaymeye, kaliteli pantolondur :)

bülo ben de deri mont satayım sana gaymeye:queen:

Ben mal gibi XXXL pantolon aldım %50 indirimli diye :) Size tavsiyem bedeninde alın, benim gibi utanarak giymeyin :)

Bülent Abi sana benim pantolonu satayım 80 gaymeye, kaliteli pantolondur :)

hacı git terziyle konuş...halleder o 5-10 kağıda...öyle giymekten daha iyidir...

Oha xxxl nası oluyo, bildiğin iki çuvali birleştirmişlerdir o zaman :) hoş benim kasaya da anca o olur gibime gelio, markası ne, nası bişi bu, su geçirmez mi, kaç km.de, link falan yok mu?

Deri mont değil de kışlık mont arıyorum ama nasıl alırım bilmiyorum para mara kalmadı anasını satayım, önümüzdeki ay olabilir belkim. Şöyle korumalı ve su geçirmez bişi, 4 ridersın ceketine bakıcam motomax da, en ucuz tercih şimdilik o galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar