Buğra sen bi yunusgil patch'i hazırla da yelek neyim yaptırak ,elde zencirler neyim gezek ,gençlik caddesi esnafına kan kusturak:mrgreen:
O çapırcıların işi hani şu tırt olanlar varya :queen:
Buğra sen bi yunusgil patch'i hazırla da yelek neyim yaptırak ,elde zencirler neyim gezek ,gençlik caddesi esnafına kan kusturak:mrgreen:
beyler evde mi toplanacaksınız benim gezesim vardı bahçeli tunalı felan
Olsun abi inşallah benimkine gelirsinizde hep beraber kurtlarımızı dökeriz :queen:yunusum hoş geldin.darısı senin başına.kusura bakma gelemedik,esat la beraber gelecektik ama olmadı.
Saolasın korayım darısı senle benim başıma artık
ufaklar hızlı değil büyükler yavaş koraycım :mrgreen:Dostum ufaklar hızlı çıktı, araya kaynak yapıyor terbiyesizler :mrgreen:
hangi parktı?
Taam bugün gel erhanın bebesiyle oynarsın sen kaydıraktaBen de büyüyünce o parka gidicem, ben de oynıycam, motor sürücem...dimi abi ??![]()
Taam bugün gel erhanın bebesiyle oynarsın sen kaydıraktauslu durursan motorla gezdirebiliriz bile bilemiyorum artık :mrgreen:
Olm Erhan 2 aylık tatilde şu anda, delli danalar gibi geziyo, çocuk yok, yenge yokyaz tatiline girdi.
Bakalım Turgay bugün germeç yedirebilecek mi gruba) Tırt endülücü, motorun örümcek ağı bağladı olm yata yata
insan ara sıra kullanır, kirletir falan yani, senin ki parlamaktan kendini çapır zannedecek yani o derece
altı da yere yakın zaten
![]()