[Ankara - MT]

Buğra sen bi yunusgil patch'i hazırla da yelek neyim yaptırak ,elde zencirler neyim gezek ,gençlik caddesi esnafına kan kusturak:mrgreen:

suvhpk.jpg

O çapırcıların işi hani şu tırt olanlar varya :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yunusum hoş geldin.darısı senin başına.kusura bakma gelemedik,esat la beraber gelecektik ama olmadı.

Ben de büyüyünce o parka gidicem, ben de oynıycam, motor sürücem...dimi abi ?? :)

Motosikleti
VFR1200X
Geçen seferki gibi rahat rahat anıtparkda buluşsak iyi olur. Diğerinde sıkıntı oluyor motor parket, oturacak yer ara falan..

Olm Erhan 2 aylık tatilde şu anda, delli danalar gibi geziyo, çocuk yok, yenge yok:) yaz tatiline girdi.

Bakalım Turgay bugün germeç yedirebilecek mi gruba :)) Tırt endülücü, motorun örümcek ağı bağladı olm yata yata:) insan ara sıra kullanır, kirletir falan yani, senin ki parlamaktan kendini çapır zannedecek yani o derece:) altı da yere yakın zaten :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu gün bende geleyim diyorum.ama dönüşte bülente salça olacağım kabul ederse :)

Dostlarım yarın tatile çıkıyorum 10 gün yokum, bugün beni bir germeçle uğurlamak istamezmisiniz ?

Olm Erhan 2 aylık tatilde şu anda, delli danalar gibi geziyo, çocuk yok, yenge yok:) yaz tatiline girdi.

Bakalım Turgay bugün germeç yedirebilecek mi gruba :)) Tırt endülücü, motorun örümcek ağı bağladı olm yata yata:) insan ara sıra kullanır, kirletir falan yani, senin ki parlamaktan kendini çapır zannedecek yani o derece:) altı da yere yakın zaten :)

la ne tırtı memlekete koşarak mı gittik geldik biz?? gelirken çetin rüzgarlarla kim boğuştu?? kim ara sıra asfalttan çıkıp güzel kareler yakaladı :p hee söylee kimmm?? 1 haftada 800km yol yaptık daha ne yapak??

Birde anıtpark mı yunusgil park mı? onuda kesinleştirelim madem?? saat de vermedik

19.00 da olsun??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar