Uzun araştırmalardan sonra ben de kuba str 250 almaya karar verdim. Acaba lastiklerin asfalttaki yol tutuşu nasıl ben hem asfaltta hemde tprakta gideceğimde alındığında lastikleri değiştirmelimiyim.
artçı ile hiç denedin mi motorda bayılma falan oluyor mu. bu arada ilan yayından kaldırılmış. birde sele iki kişiye yetiyor mu?Ben supermoto yaptım zaten ust tarafta ilan numaram var dişli değişimi ile hızıda artırdım aklınızdan geçen herşey yapıldı varsa sorunuz cevaplayayım arkadaşlar gerçi herşeyi yazdım ama
artçı ile hiç denedin mi motorda bayılma falan oluyor mu. bu arada ilan yayından kaldırılmış. birde sele iki kişiye yetiyor mu?
merhaba arkadaslar kuba str250 2011 model mi sizce yoksa 2012 model mi ?
tabi 2012 model ama 2011 modeli 0 km 4.500 tl ye aliyorum plaka falan dahil... 2012 model plaka dahil olmadan 4.800 zaten sizce hangisi almam daha iyi biraz kasip yazın sonuna 2012 model mi almak yoksa temmuzun ortasına dogru 2011 model mi ?
biz 2011 için plakasız felan 4000 e anlaşmıştık. O fiyata çekmeye çalış, plakayı ben alcam felan de... Peşin para tabi
öncelikle herkeze merhaba benim ehliyet almama tam 1 yıl kaldı şimdiden araştırmaya başlayayım dedim str 250 yi yakındanda inceledim bu fiyattaki diğer crosslara göre daha kaliteli ve işçiliği iyi sizlere sorum motosiklete bu motorla başlarsam çokmu zorlanırım boy konusunda sorun yok boyum 1.80 cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
teşekküeler ozgur325 hava kaçta olsa iyi ve zinciri yağlamak için hangi marka yağı önerirsiniz şimdiden teşekkürler
vites göstergesi mevcut, vites geçişleri için serviste motor yağına ilave şanzuman yağı ilave edilmişti bir miktar, o yüzden vites geçişlerim gayet sorunsuz.motosiklette vites göstergesi varmı fotoğraflara baktım ama net göremedim bide vites geçişleri sert diyorlar kullandıkça yumuşar mı