Bu gezilere motor ne olursa olsun katılanabilir mi?Yoksa vrod u var bunun olmaz denebilir mi?
![]()
Tabiki katılabilirsiniz. Bize katılmak için insan olmak yeterli.
Bu gezilere motor ne olursa olsun katılanabilir mi?Yoksa vrod u var bunun olmaz denebilir mi?
![]()
Tabiki katılabilirsiniz. Bize katılmak için insan olmak yeterli.
Tabiki insan olmak yeterli ama sen ikidir yoksun hayır mı :cherry:Vay bee adam taşkın ya, beni de insan yerine koydu ya ne güzel bir insansın sen
@hüseyin abi @buğra grup muhabbetini çok pisliğe sarasım geldi ama neyse artık ...![]()
Ben yine bahtsiz bedevi olarak bugun de yagmur yiyecegim heralde motorla. Eger bu meteorolojinin sayfasi dogru diyorsa cuma cmt pazar yagmur yok ve 20 derecelerde gezecekmis hava sicakligi. Valla mangal, kofte, cay, corba, cacik artik ne yiyip icmek isterseniz bana uyar. Burdan ya da facebook sayfasindan haberlesirsek kesin gelirim heralde![]()
Ben yine bahtsiz bedevi olarak bugun de yagmur yiyecegim heralde motorla. Eger bu meteorolojinin sayfasi dogru diyorsa cuma cmt pazar yagmur yok ve 20 derecelerde gezecekmis hava sicakligi. Valla mangal, kofte, cay, corba, cacik artik ne yiyip icmek isterseniz bana uyar. Burdan ya da facebook sayfasindan haberlesirsek kesin gelirim heralde![]()
Fotoğraflar, videolar iyi/güzel ama senin lens fena kirliymiş Buğra...
Bu arada bir haber, aman dikkat;
"Denizli'nin Çal ilçesinde şiddetli lodosun şarampole yuvarladığı 28 yaşındaki motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi."
Evt 5 dakıkaya yola cıkıyorum, aksam benden haber alamazsanız, sızle tanıstıgıma memnun oldum arkadaslar, kendinize iyi bakın, kasksız falan yola cıkmayın![]()
Mission completedBenim ev zaten yakın 4-5 km falan, ben de 100 kg bir adam olarak motorla beraber yere iyi basınca sağ salim eve geldim. Gelirken bir iki virajda motoru döndürmek için ya allah abanmam gerekirken bir iki virajda da alet zaten kendiliğinden dönerken yere yapışmamak için ters yöne abanmam gerekti. Atakuleden Seymenler kavsagına kadar olan duzlukte de motoru dengede tutmak için sürekli sağa sola yüklenmem gerekti, enteresandı yani, bir sağdan tokat yedim bir soldan. Neyse bu kiloların birgün işe yarayacağını biliyordum
İnşallah akşam biraz yağmur yağarda ortalığı temizler, bu hava çekilmez arkadaş, yağmura sevinecek hale geldik resmen.