[Ankara - MT]

Ben yine bahtsiz bedevi olarak bugun de yagmur yiyecegim heralde motorla. Eger bu meteorolojinin sayfasi dogru diyorsa cuma cmt pazar yagmur yok ve 20 derecelerde gezecekmis hava sicakligi. Valla mangal, kofte, cay, corba, cacik artik ne yiyip icmek isterseniz bana uyar. Burdan ya da facebook sayfasindan haberlesirsek kesin gelirim heralde:)

Ben yine bahtsiz bedevi olarak bugun de yagmur yiyecegim heralde motorla. Eger bu meteorolojinin sayfasi dogru diyorsa cuma cmt pazar yagmur yok ve 20 derecelerde gezecekmis hava sicakligi. Valla mangal, kofte, cay, corba, cacik artik ne yiyip icmek isterseniz bana uyar. Burdan ya da facebook sayfasindan haberlesirsek kesin gelirim heralde:)

E pazar günü gidiyorsunuz, benimde pazar günü mangal planım zaten var klüp olarak. Ondan katılamıyorum, zaten belirtiyorum da :)

Onu bende yaşayacağım bugün, dünkü havaya bak bugünkü havaya bak arkadaş...

Fotoğraflar, videolar iyi/güzel ama senin lens fena kirliymiş Buğra...
Bu arada bir haber, aman dikkat;
"Denizli'nin Çal ilçesinde şiddetli lodosun şarampole yuvarladığı 28 yaşındaki motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi."

Motosikleti
VFR1200X
Fotoğraflar, videolar iyi/güzel ama senin lens fena kirliymiş Buğra...
Bu arada bir haber, aman dikkat;
"Denizli'nin Çal ilçesinde şiddetli lodosun şarampole yuvarladığı 28 yaşındaki motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi."

Telefonu motorun koltuğunun altındaki küçük bölmeye koyup 40 km yol gittikden sonra bu hale geldi. Sınava telefon almıyorlar diye oraya koymuştum ama keşke yol yapmamış olsaydım sadece toz değil her tarafı çizik :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dışarıda felaket bi hava var.fırtına yüzünden göz gözü görmüyor.aman dikkat arkadaşlar.ağaç dalları kırılıp çatılar uçabilir.

arkadaşlar dışarısı toz duman resimde ankamall ve crown plaza resmen yok olmuş ..

işyerinden çektim az önce

Evt 5 dakıkaya yola cıkıyorum, aksam benden haber alamazsanız, sızle tanıstıgıma memnun oldum arkadaslar, kendinize iyi bakın, kasksız falan yola cıkmayın:)

Dışarısı bi garip olmuş kırmızımsı bi pus sis var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Rüzgar ybryle aynı hızda gidiyor!
lan bu nedir, eryamandan çetin emeçe diye çıktım zırhlı birliklerde motoru bırakmak zorunda kaldım, dönüşte 2 kere bildiğin ölümden döndüm, kazadan değil ölümden döndüm vala..
normal giderken yandan bir giriyor motor şerit değiştiriyor valla, kopup fırlayan jilet gibi tabelamı arasın, çatımı, poşetmi.. eve geldim şükürler olsun..
balgatta, etimesgutta, eskişehir yolunda patlayan kuryeler gördüm, motorla çıkmayın hele hele scooterle hayatta çıkmayın..

77k/sa hızla esiyormuş.aman aman bülent motorla çıkma bence.

Forumdan Uzaklaştırıldı
motorla çıkacaksanız cıkmayın hocam, öyle böyle değil..
konya yolunun tam altında, eskişehir yolunda kaldırımda otobüs durağına yürürken, 3 mt yanımdan 'yolver, azemi 80' tabelası 50 kms ile gidiyordu.. vahim..

Aman arkadaslar, aman diyeyim. Trafikte hic sakasi yok ruzgarin. Sakin cikmayin, onceki mesajimda verdigim haberi okuyun. Unutmayin ki; bu gece de camur yagacak ve yollar kayganlasacak.

Fox haberi izliyorum da bi sürü vatandaş hayatını kaybetmiş.çamur yağacakmış.perşembe günü de fırtına devam edecekmiş.

Mission completed :) Benim ev zaten yakın 4-5 km falan, ben de 100 kg bir adam olarak motorla beraber yere iyi basınca sağ salim eve geldim. Gelirken bir iki virajda motoru döndürmek için ya allah abanmam gerekirken bir iki virajda da alet zaten kendiliğinden dönerken yere yapışmamak için ters yöne abanmam gerekti. Atakuleden Seymenler kavsagına kadar olan duzlukte de motoru dengede tutmak için sürekli sağa sola yüklenmem gerekti, enteresandı yani, bir sağdan tokat yedim bir soldan. Neyse bu kiloların birgün işe yarayacağını biliyordum :) İnşallah akşam biraz yağmur yağarda ortalığı temizler, bu hava çekilmez arkadaş, yağmura sevinecek hale geldik resmen.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu arada dün çoşkun motorda zinciri kestirdim :flower:

Mission completed :) Benim ev zaten yakın 4-5 km falan, ben de 100 kg bir adam olarak motorla beraber yere iyi basınca sağ salim eve geldim. Gelirken bir iki virajda motoru döndürmek için ya allah abanmam gerekirken bir iki virajda da alet zaten kendiliğinden dönerken yere yapışmamak için ters yöne abanmam gerekti. Atakuleden Seymenler kavsagına kadar olan duzlukte de motoru dengede tutmak için sürekli sağa sola yüklenmem gerekti, enteresandı yani, bir sağdan tokat yedim bir soldan. Neyse bu kiloların birgün işe yarayacağını biliyordum :) İnşallah akşam biraz yağmur yağarda ortalığı temizler, bu hava çekilmez arkadaş, yağmura sevinecek hale geldik resmen.

aynı şeyleri yaşadım, bi tarafım selenin dışında, racing viraj modunda ama düz gitmek zorunda kalıyordum rüzgara göre..
ve öğrendimki rüzgar mesela sağdan vurdumu gazı acıp üstüne gitmemiz gerekiyor, arka teker torku bırakırsa eğer savrulmak, düşmek kaçılmaz oluyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar