Gürol abi resimleri ekleme imkanın varsa görmeyi çok isterim tasarımlarını. Ah bir de egzoz yapabilseydin
Şimdilik sadece çizimleri koyabiliyorum
ahada şöyle bişeyler

arka yaslanmanın arkadan görünüşüdür deliklerde topbaş cıvatalar olacak ve bu civatalar yaslanma yastığını tutacak fakat yastık görülen paslanmaz kadar büyük olmayacak dolayısı ile önden bakıldığında yastığın yanlarındanda 1,5-2 cm paslanmaz pırıl pırıl görülecek,e tabi böyle bişeyin düşmanıda çok olacağından son sürpriz olarak yaslanmayı sabit yapmayacağım istendiğinde kızağından pıt diye çıkartılıp çantaya yada eve konulabilecek
Basamaklar görülen üst kısımdır alttada yine araları çıkartılmamış komple bir paslanmaz var iki paslanmazın arasındada 3 mm siyah bezli kauçuk oolacak,kauçukların dışarıya taşması için altlarına 6 mm yuvarlak malzeme koyulacak,herbir paslanmaz plaka 3 mm olduğundan konulacak yuvarlak malzemenin 3 i ve onun uzerindeki lastikte 3 mm olduğundan lastik paslanmazın 6 mm üzerine çıkıp iki paslanmazın arasında sıkılacak,
vatana millete hayırlı olsun

---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:36 ----------
unuttuk arka yaslanmada tabiki bele uygun bombe olacak
Basamaklarda ise gördüğünüz çepeçevre deliklerde topbaş küçük cıvatalar olacak zımba görüntüsü verirken aynı zamandada iki paslanmazı ve aradaki kauçuğu sıkacak
ortalama fiyatlarıda net olmamakla birlikte
basamaklar 350-375 lira gibi tabi bunun içinde burada görülmeyen baglantı parçalarıda komple paslanmaz ve bu fiyata dahil kaliteli birşeyin ki oda paslanmaz değil kaplama 2 senede dökülmeye paslanmaya başlıyor sadece ön yada arka kısmı bu fiyattan pahalı olduğundan komplesi için uğraştığıma değecek gibi görünüyor,hazır kullanmayıp kişiliği yansıtmış olmakta işin bonusu
yaslanmada yastığın kaplaması hariç 135 lira gibi ki bunda çok ince profil gerekiyor kızak için bunu elde yaptırıyorum
polisaj için fiyat soramadım elde canlı malzeme olmadığı için ama çok bişey tutacagını sanmıyorum