[Adana - MT]

herkese iyi akşamlar dilerim,hayırlı haftalar bol kazançlar kazasız belasız günler dilerim dilerim dilerim dilerim dilerim dilerim dilerim dilerim dilerim dilerim dilerim dilerim dilerim dilerim dilerim dilerim dilerim dilerim dilerim dilerim

Adana İl Temsilcisi
evet çok var.adliyenin karşısında,kanalköprü,tellidere kavşağında.

Baba ismail ustadan rica edelimde bizim motoru şu şekile getirsin bi zahmet :mrgreen::mrgreen:

392094_10150407027781403_324456531402_9042425_841376198_n.jpg

Merhaba dostlar,

Oğlum,
Hayabusa kendinden utanır be:bounce:

---------- Post added at 14:03 ---------- Previous post was at 14:01 ----------

Yusuf abi çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun
Cumleten selam arkadaslar

Sağolasın Gürsel,
Birader kemiklerimdeki sızının geçmesi için bolca deniz levreği yemem gerekiyormuş.
Doktor öyle dedi. :p

Antalya'dan herkese merhaba.

ulennnnnn sibop utanmadan bize akılmı veriyon.benim kardeşime alacağımız mötöre sen karışma eşşşşoğlu eşekkkkkk

muzaffer abi ne kadar içten olmuş ya bu küfür. bastıra bastıra söylemişsin valla. laf etheme mi yusuf abiyemi gidiyor belli değil valla.

herkese iyi akşamlar dilerim,millet haluk hoca yaşıyormuş?
eto sana hiç yakıştıramadım nekaaa iğrenç bir alet öyle böğrünç bir yaratık gibin ona binmektense üç tekerli arkadan itişli önden çekişli bislete binerim,

gelenlere kapımız açık,gelmeyenlere gelemeyenlere üzgünüm 1-2 ay daha çıkamam,nolur yanlış anlamayın bir tane annem bir tane babam var onları yalnız bırakamam açıklama gereği duydum....

Merhabalar arkadaşlar;

Umarım hepiniz iyisinizdir !

Cuma gecesinden müzikal bir yarışma için Nevşehire gidip, hafta sonunun sonuna kadarda orada kalmam gerekiyor !
Dolayısıyla, akşamları biraz yoğun çalışmalarla geçtiğinden dolayı, istemedende olsa bir müddet sizlerden uzak kalmak durumunda kaldım !

Umarım geziye gitmezsiniz :) Sonuçta insanız, bizimde canımız gezi çekiyo ve sonra bizimde aklımız orda kalıyo :cherry:

Buarada; Türk Halk Müziği dinlemeyi seven dostlarım, Konservatuarımıza bağlı olarak verilecek olan konsere iştirak etmek isteyen olur ise Perşembe akşamı saat 20:00'de Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonuna davetlim olarak buyursun gelsinler…

Herkese hayırlıgeceler dilerim….

gunaydın herkese
aksam istanbuldan geç dönecegim. sizlerle olamayacagım birdahaki sefere inşallah
şimdiden size iyi eglenceler:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar