[Adana - MT]

eveeeeeeet arkadaşlar,geçtiğimiz günlerde,iddialı bir şekilde ortaya çıkıp,BANA,YILLARIN BAŞKANINA,:cyclopsan meydan okuyan sevgili arkadaşım,değerli dostum MUZAFFER kardeşim,şimdi göreceğiniz gibi,geçen akşam,beni ağırlayıp,''BEN ETTİM SEN ETME''sesleriyle,benden af dilemiştir,:cat: işte size belgeleri.kendisini gözlerinden öpüyorum.:rendeer:
[url]http://ressim.net/8/out.php/i5295127_dsc-0004.jpg-k[/URL]
[url]http://ressim.net/8/out.php/i5295128_dsc-0005.jpg-k[/URL]
[url]http://ressim.net/8/out.php/i5295129_dsc-0006.jpg-k[/URL]

Öncellikle Hayırlı Cumalar arkadaşlar...:rendeer:

Bora başkanım, o malum akşamı ilk duyduğumda inanamamıştım :cyclopsan iyiki fotolarla belgelemişiz yoksa yine konuyu farklı şekilde aksettirecekti :p Hadi bakalım kim çakma kim gerçek başkan belli oluyor galiba :flower:

Bakalım şimdi ne olacak :mrgreen:

YALANCILAR..düzenbazlar.sizleri şiddetle kınıyorum:bounce:tamamen gerçek dışı haberler bunlar kimse benim günahımı almayın.fororaflar tamamen fotomontajdır:queen:zeğer doğruysada tamamen alkolün beceriksizliğidir bu resim tamamen benim haberim olmadan çekilmiştir.bunun hesabını birileri pahalı ödeyecek:jocolor:BİRLERİ:flower::flower: bunun bedelini ödemeden rahat edemeyeceğimmmm.yıl sonunda başkan olacağım okadarrrrr

Adana İl Temsilcisi
günaydın millet,hadi iyisiniz,yağmurlar şimdilik bittii.:wiinkk:ama yukardaki yazıda gördüğünüz gibi ÇAMURLAR devam ediyor.:queen:

günaydın millet,hadi iyisiniz,yağmurlar şimdilik bittii.:wiinkk:ama yukardaki yazıda gördüğünüz gibi ÇAMURLAR devam ediyor.:queen:
evet bakın işte ağzından kaçırdu ÇAMUR AT İZİ KALSIN...bora beni en biyük rakibi olarak göryoriiii.sana en güzel cevabum şu olur..fincani taşten oyarler bende borayada büyle hoppadakkkkkkk:flower::flower:

Merhaba dostlar,
Güneşli bir hafta sonuna merhaba.

Bu nasıl bir başkanlık mücadelesi anlamadım. Mahalle karıları gibi olduk hayu.

Adana İl Temsilcisi
benim bir iddiam,mücadelem yok.birileri adeta savaş veriyor,başkan olunca ne olacaksa.popülerlik sevdası olsa gerek.:queen:

Merhaba arkadaşlar,
Bu gün sabah keyif ile başladığım gezi programı hareket ettikten 20 dakika sonra tatsız bir kaza ile son buldu. Dikkatsiz ve dalgın bir sürücünün yapmış olduğu hata eşim ve benim küçük derecedeki sıkıntılarımıza neden oldu. Allah'a şükür daha büyük sıkıntılara ve yaralanmalara neden olabilirdi.
Ancak bu gün yaşadıklarım bana bir şeyi gösterdi;
Adana Mt. olarak arkadaşlığımız ve dayanışmamızın sadece hafta sonu gezileri ile sınırlı ve yüzeysel bir motor sever gurubu olmadığını öğrendim.
Bu gün kaza anında beni ve eşimi her anlamda destekleyen ve varlıklarını yanımızda hissettiren, sonrasında telefon ile sevgi ve geçmiş olsun dileklerini esirgemeyen tüm Adana Mt. dostlarıma teşekkürler. Allah hepimizi kaza ve beladan korusun.
Bu gün bu kazayı fiziki olarak hafif atlatmamızın en büyük dayanağı ful korumalı olmamızdır. Tüm dostlarıma ve motor kullanıcılarına gerekli korumalarını kullanmalarını bir kerede daha hatırlatır, canlarının herşey den daha kıymetli olduğunu unutmamalarını rica ediyorum.
Sevgi ve saygıyla kalın.:rendeer:

yusuf abi yeni duydum daha doğrusu okudum. büyük geçmiş olsun. üzüldüm cidden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar